Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Dell Latitude 10
Verzend

Dell Latitude 10 specificaties

Dell zet vol in op Windows 8, dat bewijst het bedrijf met de Windows 8-producten die het al snel na de introductie uitbrengt. De Dell Latitude 10 is daar een goed voorbeeld van. In deze review lees je alles over deze Windows 8 tablet, zoals de specificaties, aansluitmogelijkheden en zie je de officiële persfoto’s.

Beeldscherm

Het capacitieve beeldscherm meet 10,1 inch en heeft een resolutie van 1366 bij 768 pixels. Dit komt overeen met een aspect ratio van 16:9. Een productiviteitsvoordeel is de aanwezigheid van de dual digitizer technologie. Hierdoor kan een actieve stylus, zoals bijvoorbeeld de Wacom stylus, gebruikt worden in combinatie met deze Dell Windows 8 tablet.


Hardware

Op dit moment is het mogelijk om slechts twee configuraties te kopen van de Latitude 10. Dell biedt een 64 GB-versie aan met 2 GB RAM geheugen (DDR3 SDRAM op 800Mhz). Je hebt de beschikking over de energiezuinige en snelle Intel Clover Trail processor (Z2760) met een kloksnelheid van 1,8 GHz.

Allebei de modellen worden uitgerust met een WiFi-module ((802.11 a/b/g/n). Optioneel, kun je een 3G module (WWAN) erbij aanschaffen. Op de Dell website kost deze slechts 30 euro extra!

Voor de zakelijke gebruiker heeft Dell veel extra’s toegevoegd. Zo kun je optioneel een Trusted Platform Module (TPM) laten inbouwen en is er ondersteuning voor chassis vergrendeling.

Verder heb je de beschikking over een volwaardige USB 2.0-poort (Host & Slave), een micro-USB-poort (Slave) en een HDMI-poort. Ook kun je het geheugen uitbreiden door middel van de geheugenkaartlezer (SD).

Heb je nog vragen over deze Dell tablet-computer? Dan kun je ze stellen bij de reacties, onderaan deze pagina.

Software

Deze tablet draait op Windows 8 Pro (32 bit).

Dell Latitude 10 kopen

Vanaf november 2012 kun je deze tablet kopen op Dell.nl voor een adviesprijs vanaf 789 euro. Een model met 3G kost slechts 30 euro extra.

Foto’s

Review

Zodra we een exemplaar van de Dell Latitude 10 in handen krijgen om te testen dan zal een review verschijnen op TabletGuide.nl.

Heb je nog vragen en/of klachten over de Dell Latitude 10? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

Een reactie

  1. Reuze benieuwd naar dit product.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.