Review: Noreve Leather Sleeve voor iPad 2 & 3

0

In deze tablet accessoire review bespreken we een iPad accessoire van Noreve. Het Franse bedrijf is al langere tijd in staat om kwalitatief hoogwaardige tablet- en smartphone-accessoires te produceren. Gedurende enkele weken hebben we de Noreve Leather Sleeve voor de iPad getest. In deze review lees je onze ervaringen met deze iPad Sleeve.

Noreve tablet accessoires

Noreve biedt verschillende iPad accessoires aan. Bijna allemaal betreffen het kwalitatief lederen iPad cases en sleeves. Hoewel deze review zich richt op de Leather Sleeve voor de iPad hebben we ook andere Noreve-producten kunnen testen, waaronder die van de Amazon Kindle Fire tablet en een Android smartphone.

De algehele conclusie was dat de Noreve producten van een goede kwaliteit zijn. Vooral de stevigheid in combinatie met het hoogwaardige leder zorgde voor een goede gebruikservaring.

Noreve Leather Sleeve voor iPad 2 & 3

Ook bij deze iPad Sleeve merkten we direct de kwalitatieve bouw op. Het materiaal is van hoogwaardig materiaal en kan makkelijk langere tijd mee. Maar ook de afwerking, in de vorm van bijvoorbeeld het naai- en stikwerk is van bijzonder hoge kwaliteit. De afwerking is daarnaast ook zeer stijlvol.

De Leather Sleeve heeft een magnetische afsluiting zodat de klep zich makkelijk sluit en hecht aan de sleeve. De iPad kan zo onmogelijk uit de sleeve vallen.

Daarnaast beschikt de sleeve over een handig opbergvakje voor kleinere vellen papier. A4-vellen passen hier niet in, evenals dik items dan papier of een dun foldertje of boekje.

Ondanks de stevige bouw en het hoogwaardige materiaal is de Leather Sleeve for iPad van Noreven licht van gewicht.
Wel konden we een minpuntje aanmerken op deze sleeve, en sommige andere Noreve producten. Dat is het logo wat op het product aan de buitenkant is verwerkt. Hoewel het logo niet lelijk is en vaak stijlvol past bij de chique en zakelijke producten viel ons op dat het metalen bolletje belemmerend kan zijn als je de sleeve bijvoorbeeld in een volle tas stopt, of tussen een stapel andere (platte) producten legt. Doordat het logo een millimeter of 2 uitsteekt kan dit lastig zijn en in sommige gevallen zorgen voor krassen op andere producten. Dit aspect dient zeker te worden meegenomen mocht je overwegen om dit Noreve product, of een ander product van het bedrijf, aan te schaffen.

Noreve Leather Sleeve voor iPad kopen

Deze iPad accessoire van Noreve is momenteel niet meer verkrijgbaar. Kijk op de website van TabletCenter welke vergelijkbare iPad cases van Noreve en andere merken je kunt kopen.

iPad accessoires

TabletGuide.nl heeft een compleet overzicht samengesteld van alle accessoires die passen bij je iPad. De accessoires voor je Apple tablet zijn verdeeld in categorieën zodat je makkelijk de accessoire kunt vinden die bij jou past.

Bekijk hier alle iPad accessoires
Bekijk hier alle iPad 2 accessoires
Bekijk hier alle iPad 3 accessoires
Of bekijk hier de accessoires voor alle tablets

Review foto’s

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer