Review: Decoded Leather Front & Back Cover voor iPad 2 & 3

0

Een cover, case of hoes voor de iPad is een must-have voor veel bezitters van het apparaat van Apple. TabletGuide.nl maakt regelmatig reviews van tablet accessoires. In deze editie reviewen we de Leather Front & Back Cover van Decoded. Deze iPad accessoire is een iPad case, iPad cover en iPad stand in één. Volledig in hoogstaande kwaliteit leer afgewerkt en voorzien van een stevige en stijlvolle voering kunnen we concluderen dat de behuizing uistekend is. Ook de werking en de gebruiksvriendelijkheid is goed te noemen. Alle details van deze tablet accessoire test lees je verderop in dit artikel.

Cover

Als cover, stand en behuizing tegelijk is deze Leather Front & Back Cover van Decoded uitstekend.

De behuizing en cover zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand leer. Krassen en vegen zullen niet snel voorkomen op het materiaal. Ook is de behuizing solide te noemen. De randen en hoeken worden goed beschermd doordat het case-gedeelte wat steviger is gemaakt.

De iPad cover is voorzien van uitsparingen voor alle functies en knoppen, zoals de volumeknoppen, standbyknop en de camera. De Decoded Leather Cover is voorzien van magnetische strips die de cover laten ‘hechten’ aan de iPad. Ook herkent de iPad actief of de cover gesloten of open is, waardoor de iPad respectievelijk automatisch aan of uit springt.

Stand

Als tablet stand is deze leren cover voor de iPad 2 en 3 van Decoded vrijwel identiek aan de Smart Cover van Apple. De iPad is in twee standen te positioneren. Een lage stand waarbij de iPad ideaal als lees-tablet gebruikt kan worden. Daarnaast kun je de iPad met deze cover rechtop zetten. Tijdens de verticale stand kun je de iPad nog steeds bedienen zonder dat deze omvalt.

Pluspunten

  • Kwalitatieve bouw en voering. Gebruik van stevig materiaal
  • Kwalitatief leer
  • Zachte afwerking aan de binnenkant
  • Auto wake & standby functie m.b.v. magneten
  • iPad zit stevig in de behuizing
  • Alle benodigde uitsparingen zijn aanwezig
  • Ook als stand te gebruiken in twee posities

Minpunten

  • De prijs is wat aan de hoge kant

Conclusie

De pluspunten en minpunten zeggen genoeg. De Leather Front & Back Cover voor de iPad van Decoded is gewoon goed. Je betaalt hier echter wel een flinke prijs voor. De adveisprijs van deze iPad Cover en stand in één bedraagt zo’n 90 euro. Maar daarvoor doe je absoluut geen miskoop!

Decoded Leather Front & Back Cover voor iPad 2 en 3 kopen

Hier kun je de Decoded Leather Front & Back Cover voor de iPad 2 en de iPad 3 kopen:

Decoded Leather Front & Back Cover Zwart kopen
Decoded Leather Front & Back Cover Bruin kopen

iPad accessoires

TabletGuide.nl heeft een compleet overzicht samengesteld van alle accessoires die passen bij je iPad. De accessoires voor je Apple tablet zijn verdeeld in categorieën zodat je makkelijk de accessoire kunt vinden die bij jou past.

Bekijk hier alle iPad accessoires
Bekijk hier alle iPad 2 accessoires
Bekijk hier alle iPad 3 accessoires
Of bekijk hier de accessoires voor alle tablets

Review foto’s

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer