ASUS Transformer Book T100 review

34
76%
76
Goed

Ben je op zoek naar een kleine Windows 8 laptop die ook dienst kan doen als tablet voor een lage prijs? Dan zit je goed bij de ASUS Transformer Book T100. Koop eventueel een kleine Bluetooth muis erbij voor een compleet geheel!

 • Gebruiksvriendelijkheid
  7
 • Prestaties
  8
 • Beeldscherm
  7
 • Geluid
  6
 • Degelijkheid
  6
 • Connectiviteit
  9
 • Software
  8
 • Accuduur
  8
 • Prijs
  9
 • Gebruikers beoordelingen (22 stemmen)
  5

De ASUS Transformer Book T100 is een tablet om op te letten. Dat dacht ik toen ik bij de persconferentie van ASUS deze tablet voorbij zag komen. Enkele zaken van deze hybride tablet spraken mij, en waarschijnlijk vele anderen, aan. Bijvoorbeeld het hybride karakter van de tablet (tablet plus los toetsenbord), de aanwezigheid van Windows 8 met Office licentie, de nieuwe Intel Atom processor (onze eerste test!) en het daarbij onverwacht interessante prijskaartje. Wat kunnen we verwachten van de ASUS Transformer Book T100? Is het een goede aankoop als je op zoek bent naar een Windows 8 hybride tablet? Of zijn er betere alternatieven? Je leest het in deze Transformer Book T100 review.

Deze tablet review is uitgevoerd met de Transformer Book T100T met 32 GB opslag met keyboard dock.

Behuizing & ontwerp

De bouw van de ASUS Transformer Book T100 valt wat tegen. Niet omdat de behuizing niet robuust is of niet functioneert; dat is zeker wel het geval. Het oogt en voelt allemaal niet zo top in vergelijking met de andere Transformer-achtige hybriden die ASUS weet te produceren.

Het kunststof omhulsel van de Transformer Book T100 tablet is gemaakt van glad kunststof. Het oppervlak spiegelt licht en vingerafdrukken zijn snel te herkennen. Ook is de behuizing wat in te drukken met je vingers, wat ik niet zo fijn aan vind voelen.

ASUS Transformer Book T100 hands-on review (5)

Verder functioneert de behuizing wel prima. De tablet is goed vast te houden en niet te zwaar met een gewicht van zo’n 570 gram volgens onze weegschaal. De ASUS T100 Windows 8 tablet is met dun met een dikte van iets meer dan een centimeter. En dat maakt dat het tablet-gedeelte van deze ASUS hybride tablet wat log aanvoelt, ondanks zijn lage gewicht.

Toetsenbord (hybride tablet)

Over het keyboard kunnen we kort zijn. ASUS weet de standaard weer hoog te houden met een prima toetsenbordje waar alle toetsen op te vinden zijn die je nodig hebt. Het is allemaal wel wat krapper dan je gewend bent met een normaal toetsenbord vanwege het kleine schermformaat. De toetsen staan over een breedte van zo’n 26 centimeter. Typen gaat prima als je wat handigheid hebt maar ik kan me voorstellen dat je bij het typen van grote hoeveelheden tekst een groter toetsenbord prefereert. Ik schakelde bijvoorbeeld ook al snel over tijdens het typen van deze ASUS Transformer Book T100 review over naar mijn computer met full-size keyboard.

ASUS Transformer Book T100 hands-on review (4)

Het touchpad ondersteunt multitouch, handig bij het navigeren door de Windows 8 touch-omgeving of bij het scrollen door websites (met twee vingers). Het touchpad is ook weer wat kleiner maar dat deert niet. Wat wel soms lastig is zijn de ‘muisknoppen’ die in het touchpad verwerkt zijn zonder dat te voelen is waar ze zitten. Je kunt klikken door linksonder (linkermuisknop) en rechtsonder (rechtermuisknop) op het touchpad te drukken. Het voelt als een muisklik, maar soms moet je even met je hoofd kijken waar je wilt klikken.

Het mechanisme om de tablet aan het toetsenbord te koppelen is identiek edoch de handeling die je uit dient te voeren is anders dan bij veel eerdere Transformer tablets van ASUS. In plaats van een schuifmechanisme wordt gebruik gemaakt van een drukknop. Hoewel de handeling wat soepeler is uit te voeren voelt het niet solide aan. Het blijft bij een gevoel, de werking verliep telkens uitstekend.

ASUS Transformer Book T100 review (12)

Overigens kun je voor de meeste muisklikken ook het scherm aanraken (kort: linker muisklik; lang: rechter muisklik).

Beeldscherm

Over het beeldscherm zullen we niet veel woorden wijden. De resolutie (1366 x 768) is niet de hoogste, maar dat verwachten we ook niet op een Windows 8 tablet in de budget-categorie. De pixeldichtheid is 155 pixels per inch, wat wel soms opvalt bij bijvoorbeeld de scherpte van kleine letters in Office of op een webpagina. Ik kan leven met deze lage pixeldichtheid vanwege de prijs en omdat de weergave niet storend korrelig is.

ASUS Transformer Book T100 review (1)

De kleurweergave is ook prima te noemen, waarbij ik moet zeggen dat vooral de kijkhoeken uitmuntend zijn. Helaas spiegelt het scherm van de Transformer Book T100 wat meer dan dat ik gewend ben.

Het scherm kunnen we kwalificeren als prima; geen dikke voldoende maar zeker ook geen onvoldoende.

ASUS Transformer Book T100 review (18)

Geluid

De geluidskwaliteiten van de ASUS Transformer T100 zijn niet denderend. Ook hier volstaan we met een kleine voldoende. Tabletspeakers zijn nooit de beste geluidsmakers maar het had zeker wel een gradatie beter gekund. De luidsprekerpositie aan de achterzijde is niet gelukkig gekozen en vooral de lage tonen trillen nogal snel in de plastic behuizing wat niet prettig aanvoelt.

ASUS Transformer Book T100 review (20)

Prestaties

Balans, dit woord gaan we vaker lezen in deze ASUS Transformer Book T100 review. Waarom? Omdat we denken dat Intel eindelijk een perfecte balans heeft weten te vinden tussen prestaties en energieverbruik op Windows tablets, hybriden en convertibles.

Als eerste moet gesteld worden dat de quad-core Intel Atom Z3740 processor (uit de Bay Trail-serie) de snelste Atom SoC is die we tot nu toe hebben mogen reviewen. De vier kernen, met allen een kloksnelheid van 1,33 GHz, presteren uitermate goed. Dit blijkt uit de opgedane praktische ervaringen en uit de theoretische prestatietests.

In de praktijk blijkt de ASUS Transformer Book T100 retesnel te werken. Soms denk je zelfs met een Intel Core chip te maken te hebben, terwijl dat toch echt niet het geval is! Windows 8 start snel op (opstarten en werken gaat makkelijk binnen 10 seconden) en zwaardere toepassingen en games in de desktopomgeving openen snel en werken vloeiend. Het is zelfs mogelijk om pc-games te spelen op de tablet, zoals Call of Duty. De frame rate zal wel wat afnemen maar dat zal geen beperking zijn.

De uitgeoefende prestatietests bevestigen onze ervaringen met de ASUS T100.

Accu

Met deze uitermate indrukwekkende prestaties zal deze ASUS tablet snel door z’n power heen zijn. Althans, dat denk je… want dat is niet zo!

Een van de nadelen van het Windows ecosysteem is de, voor je gevoel verplichte, keuze tussen prestaties enerzijds en accuduur en mobiliteit anderzijds. Aan deze keuze lijkt nu een einde te zijn gekomen. De balans voor tablet-computers lijkt (eindelijk) te zijn gevonden door de Wintel-combinatie. Hulde!

ASUS Transformer Book T100 review (16)

Het verbaasde me dat de ASUS Transformer Book T100, tijdens dagelijkse werkzaamheden en het maken van deze review, na een volle werkdag nog steeds aan is. En dat met genoeg pit om nog een uurtje of twee mee te gaan. Een accuduur van maximaal 10 uur is waanzinnig! Ook de standbytijd is indrukwekkend.

ASUS heeft geen extra accu verwerkt in het toetsenbord van de Transformer Book T100. En dat is toch wel frappant te noemen, daar we dit wel tegenkomen bij veel andere hybride tablets/laptops. Juist bij een systeem met Windows 8 is zo’n extra accu toch wel handig en de ruimte in het keyboard dock is aanwezig. De score (een 9) had een dikke 10 kunnen worden, had ASUS hier aan gedacht.

Connectiviteit

De aansluitopties zijn legio. Opvallend is bijvoorbeeld de additie van een microSD-slot (SDXC) voor alle microSD-kaartjes tot 64 GB. Ook de microHDMI-poort in de tablet is handig en werkt uitstekend. Vergeet niet een verloopkabel te kopen als je hier gebruik van wil maken. Verder heb je de beschikking over Bluetooth en WiFi, een microUSB-poort in de tablet plus een USB 3.0-poort in de tablet. Het WiFi-bereik is niet zo hoog als je van een laptop gewend bent, maar voldoende als je thuis geen bereikproblemen hebt met een smartphone. GPS is niet aanwezig.

UPDATE: let op, als je de microHDMI-poort gebruikt (met adapter) kun je de naastgelegen microUSB-poort niet gebruiken!

ASUS Transformer Book T100 review (2)

ASUS Transformer Book T100 review (5)

Software & gebruiksvriendelijkheid

Het Windows 8 ecosysteem wordt steeds volwassener. Vooral de touch-interface krijgt steeds meer populaire en Nederlandstalige apps in het assortiment wat de bruikbaarheid van deze interface steeds interessanter maakt. Toch zul je vaak de desktop-interface gebruiken wanneer het toetsenbord is gekoppeld aan de ASUS Transformer Book T100.

Helaas blijft het schakelen tussen de desktop- en touch-interface, ook voor geoefende gebruikers, een heikel punt. Vaak blijf je in de voor jou meest handige interface hangen en dat eindigt uiteindelijk vaak in de desktop-modus.

Handig is de aanwezigheid van Microsoft Office 2013 Home & Student, wat je een basisversie van Word, Excel, PowerPoint en OneNote biedt in de desktop-omgeving.

Van de 32 GB opslagruimte zijn in de praktijk slechts 13 netto gigabytes over. Handig is thans het microSD-slot.

ASUS Transformer Book T100 review opslagruimte

Plus- en minpunten

+ Prima schermpje
+ Uitstekende prestaties
+ Enorm goede accuduur (tot 9, zelfs 10 uur)
+ Microsoft Office 2013 H&S licentie
+ Gunstige prijs kwaliteitverhouding

– Weinig opslagruimte vrij
– Plastic behuizing oogt niet stijlvol
– Matig tot gemiddelde geluidskwaliteit
– Niet zo handig touchpad (muisklikken)

Conclusie

Koop je de ASUS Transformer Book T100 dan krijg je een hele hoop waar voor je geld. Voor 350 euro (adviesprijs) krijg je een degelijke hybride tablet of kleine laptop naar keuze, inclusief Office-licentie.

De pluspunten zijn stuk voor stuk belangrijke zaken, terwijl de minpunten minder belangrijk zijn of voor een grote doelgroep te overzien zijn.

Je zult de ASUS Transformer Book T100 waarschijnlijk meer als kleine laptop of netbook gebruiken dan als tablet-pc. Het loskoppelen is vooral handig als je even gebruik wil maken van het losse scherm, bijvoorbeeld bij het bekijken van een video, het snel surfen en Facebooken/Twitteren op de bank of het laten zien van een presentatie aan derden.

Balans tussen prestaties en accuduur is subliem. Niet alleen de lichtgewicht gebruiker, maar ook een grote groep gemiddelde tot zware gebruikers zal zeker voldaan zijn met de prestaties van de ASUS T100. Zeker in combinatie met de enorm interessante accuduur.

Ben je op zoek naar een kleine Windows 8 laptop die ook dienst kan doen als tablet voor een lage prijs, dan zit je goed bij de ASUS Transformer Book T100. Koop eventueel een kleine Bluetooth muis erbij voor een compleet geheel!

Meer informatie

ASUS Transformer Book T100 specificaties
ASUS Transformer Book T100 prijzen
ASUS Transformer Book T100 accessoires
Alle tablets vergelijken

ASUS Transformer Book T100 foto’s

Share.

Gerelateerde tablets / apps

 • Schermdiagonaal 10.1 inch
 • Besturingssysteem Windows 8
 • Schermresolutie 1366 x 768
 • Afmetingen Tablet: 263 x 171 x 10.5 mm - Dock: 263 x 171 x 13.1 mm
 • Processor Intel Atom Z3740 of Z3775 (quad-core)
 • Gewicht 544 gram
 • Opslagruimte 32 / 564 / 64
 • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

34 reacties

 1. Mooie review. Ik zat al een tijdje te twijfelen om deze aan te schaffen, en dat ga ik nu zeker doen. Voor die prijs krijg je namelijk veel in deze tablet.

  Een vraag, weet jij de rede waarom hij in elke webshop is uitverkocht?

  • Deze tablet is inderdaad slechts beperkt leverbaar. Een reden kunnen we op de redactie (en ook enkele contacten bij winkeliers) niet geven. Laten we het maar houden op een grote populariteit 🙂

 2. In België ook betaalbaar met ecocheques (waar je nooit weg mee weet).

  Ik heb de eerste levering ook gemist en daarna een bestelling geplaatst.

  Na lang twijfelen voor de Asus T100 gekozen en nog geen moment spijt gehad.

 3. Ik vraag me af hoe deze Asus T100 zich verhoudt tot de Android-versie Asus TF700 Infinity (niet de TF701 dus) ?
  Die gebruik ik inmiddels al weer anderhalf jaar zeer intensief en tot volle tevredenheid.
  Maar een enkele keer mis je de bekende Windows compatibiliteit (niet Office maar juist netwerk-gerelateerd).
  Mijn vraag is dus of deze T100 voldoende biedt om op te wegen tegen de nadelen (Full-HD scherm, accuduur, SD-card slot). Mijn TF700 wordt zoveel prive als zakelijk dagelijks meerdere uren ingezet.

  • Het is altijd heel erg lastig om Android met Windows te vergelijken, zeker als je het zowel prive als zakelijk gebruikt.

   Om eerlijk te zijn heb ik de tablet ‘maar’ 2 weken kunnen testen in de vakantieperiode. Genoeg om een review als deze te kunnen schrijven maar zakelijk heb ik de tablet niet heel veel gebruikt.

   Qua accuduur denk ik dat de balans voor Windows 8 op een tablet eindelijk gevonden is. Voor het eerst is een Windows tablet lekker lang bruikbaar terwijl je tegelijk goede prestaties ervaart. Ik heb het niet getest maar Photoshop is gewoon mogelijk. Paint.net bijvoorbeeld, een al iets zwaarder grafisch programma, kun je makkelijk wat complexere taken uit laten voeren zonder dat de tablet daar onder te leiden heeft.

   Het scherm is voor een geoefende gebruiker echt een verschil. Een gemiddelde gebruiker zal absoluut geen last hebben van de 1366 x 768 resolutie, wat op een 10 inch schermpje nog acceptabel is. Maar je merkt het echt wel. Ik snap dat dit een bezuiniging is van ASUS om de tablet op dit zeer interessante prijspunt te krijgen.

   Zoals gezegd, de netwerk-gerelateerde activiteiten heb ik op deze tablet niet kunnen testen. Daar moet ik het vooral hebben van mijn ervaring met het Windows ecosysteem vs. het Android ecosysteem. Ik zie dat Android hier steeds volwassener in wordt (bijv. ES File Explorer en ASTRO File Manager kunnen tot een bepaalde graad netjes met thuisnetwerken omgaan), maar een zakelijke omgeving bestaat nog niet binnen Android.

   Dat heb je natuurlijk bij Windows wel alleen dan is het weer de vraag of juist deze tablet door jouw baas (IT afdeling) genoeg ondersteund wordt. Maar dat is een persoonlijk dingetje.

   Het blijft een lastige afweging, MvM. Mijn stelregel is dan altijd: zolang je tevreden bent met je huidige tablet, waarom zou je dan upgraden?

   • Hoi Leon,

    Allereerst bedankt voor je reactie.
    Als ZZP-er zit ik op verschilende IT-projecten waarbij mijn (persoonlijke) Asus TF700 zeer veel gebruikt wordt voor met name aantekeningen. Directe Windows netwerken is vaak niet eens écht nodig, maar zou als optie wel handig zijn. De Asus bewijst zich vooral door zijn zeer lange accuduur en portabiliteit. Ook na anderhalf jaar kan de accu makkelijk een volle werkdag mee. Daarnaast wordt er ook in het weekend prive veel gebruik van gemaakt.
    Naast de Office-applicatie Kingsoft Office (bevalt zeer goed al is het soms wat langzaam) wordt de tablet veel gebruikt voor bankzaken, stocks, films, PDF’s, foto’s en boeken. Het toetsenbord van de Infinity is voor mij perfect en zeer snel (10-vingers blind). Maar heb wel altijd de touchpad uit staan.
    Vooralsnog dus inderdaad zeer tevreden, maar méér kan/mag altijd mits de winst maar voldoende is om de aanschaf te kunnen verantwoorden.

 4. Yannick Mengels op

  als je een mirco sd kaart plaatst, kan je daar dan ook programma’s in opslaan? ik wil bijvoorbeeld caddy ++ (tekenprogramma) zeker kunnen gebruiken zoals ik dat nu doe op mijn laptop. maar naast dit heb ik nog programma’s die ik zeker wil gaan gebruiken.

  • Volgens mij kun je geen toepassingen draaien vanaf een sd kaart. Ik gebruik het alleen voor het opslaan van bestanden. Maar heb het eerlijk gezegd nog nooit geprobeerd.

 5. Petra van Groningen op

  Dank voor de goede review.
  Ik heb nog een paar vraagjes:
  Kan ik voor het muispad probleem ook een bluetooth muis installeren?
  Indien geen WiFi beschikbaar is, kan ik dan ook een 3G/4G USB modem installeren?
  Draait de software van Java ook op deze laptop?

  • Een bluetoot muis moet geen enkel probleem zijn. En aangezien er ook een USB-poort aanwezig is, is een draadloze muis ook een goede optie.
   Of een 3G/4G USB-modem gaat werken weet ik niet zeker, maar aangezien dit een Windows tablet is, zou het eigenlijk gewoon moeten werken. Wat ik niet weet is of tethering ook werkt, wat ik in de praktijk onderweg nog wel eens gebruik en wat probleemloos werkt met mijn Android Asus tablets.

 6. Ik zou deze asus niet nemen. Ik heb hem vorige week gekocht en ik heb alleen maar problemen. Eerst deed mijn toetsenbord het niet en nu is de accu elke keer leeg. Moet hem elke dag opnieuw opladen terwijl ik hem nog slechts 1 uurtje gebruikt heb.

 7. Gewoon een prima computertje en Erik W heeft schijnbaar pech.
  Je kunt gewoon programma’s opslaan op je sd kaartje maar het werkt alleen als je hem er gewoon in laat zitten.
  Super accutijd maar nog beter als je bij het 500 gb model (die ik heb) de harde schijf dismount en wanneer nodig weer mounten.
  Ik gebruik de sd kaart voor downloaden en programma’s zodat ik het interne geheugen ontlast want ik wil er minimaal 10gb op vrij houden.
  De geheugenkaartjes zijn niet zo snel als het interne geheugen maar is zeker niet onwerkbaar.
  Via een registerwijziging kun je ook apps uit de store op je sd kaart zetten.
  Google kan je het laten zien :).
  Het is gewoon het beste w8 tablet die een zeeeer nette prijs/prestatie verhouding heeft.

  • Ik heb echt pech denk ik. Ik heb hem zaterdag omgeruild voor een nieuwe en ik heb weer hetzelfde probleem. 8uur opgeladen zoals in de beschrijving staat en een dag later is de accu alweer leeg. Ga nu toch maar voor een ander merk denk ik. Word hier niet goed van.

   • Gebruik je de originele lader, Erik? En met netstroom (dus niet via USB)?

    Als dat zo is heb je inderdaad echt grote pech. Wij kwamen dit issue helemaal niet tegen in onze review…

 8. Hoi,
  Gisteren gekocht probleem toetsenbord doet het soms dan weer niet? Dit terwijl de muis het dan wel doet. Weet iemand hoe dit kan?
  Groeten

   • Ja hij doet het even en dan opeens weer niet. Gek word je ervan lijkt of dat hij niet goed pakt. Moet ik ermee terug ben alleen bang dat ze geen andere meer hebben is moeilijk aan te komen.
    Groeten karen

    • Als de situatie zich blijft voordoen ben je haast wel genoodzaakt om er mee terug te gaan naar de winkel.

     Je zou een hard reset kunnen proberen, maar ik ben bang dat dat niets oplost en dat het een hardware-probleem is.

 9. Hans van den Berk op

  Herkenbare review. Veel prestaties voor weinig geld. Drie dingen in het gebruik als aanvulling:
  – Het is jammer dat er maar één USB poort op zit. Met een muis is het verhaal afgelopen terwijl je in de praktijk toch vaak een stick of iets anders wil aankoppelen.
  – Het scherm klapt uit maar zou wat verder naar achteren mogen staan. De leeshoek is niet optimaal. De uitslag is beperkt omdat het ding anders achterover zou vallen. De oplossing kost drie tientjes: een los Bluetooth toetsenbord.
  – De interface van windoos 8.1 is om te huilen. Probeer eens een app af te sluiten. Gelukkig wordt dat deze maand gecorrigeerd. ASUS is ook gul met updates voor het BIOS trouwens.

 10. Ik heb een vraag.

  Als je hem als tablet gebruikt, dus zonder keyboard, kan je dan wel gewoon op het scherm typen. Dus dat er dan een toetsenbord op het scherm komt net als bij een ipad?

 11. Ik heb er een voor de dochter. Die is er heel tevreden over! alleen het vaste qwerty toetsenbord klopt niet helemaal, nl de letters en de cijfers kloppen, maar voor de rest komt er geen enkele knop overeen met het symbool. Weet iemand hoe ik dit kan aanpassen?

  Bedankt alvast

  • jacqueline slegers op

   bij instellingen je toetsenbord veranderen. Deze moet op VS staan ipv. Nederlands. Hij verspring hier telkens naar terug. Dus je moet het telkens aanpassen. Dit probleem kun je omzeilen door bij configuratiescherm bij taal en invoer het nederlandse toetsenbord uit taallijst te halen

 12. Als je graag problemen hebt met een tablet koop dan een Asus T100 trouwens ook deze review is al een tijdje achterhaalt je kan sinds de update van win 8 naar win 8.1 zelfs geen apps meer opslagen op een sd kaart wat dit tablet totaal nutteloos maakt gezien de beperkte opslag op de ssl drive , zelfs de nieuwste updates installeren wordt wellicht een probleem in de toekomst op dit toestel , dus vooral niet kopen !

 13. Zelf heb ik hem ook en is het een erg prettig apparaat. Helaas is er op vakantie een barst in het scherm gekomen waardoor het TouchScreen niet goed meer werkt (drukt vanzelf ergens op terwijl het scherm niet wordt aangeraakt). Ik heb het TouchScreen uitgezet en de benodigde kabels gehaald om hem op een monitor aan te sluiten en dat werkt perfect! Het is nu gewoon een desktop pc die erg snel werkt! Ik heb wel een USB-hub moeten halen omdat het te weinig aansluitingen had…
  Ik raad deze hybride tablet laptop dan ook zeerzeker aan als desktop computer, werkt geweldig!

  • Hoi Joris,

   Dank je voor je melding hier op het forum van deze ASUS T100 review!

   Mag ik vragen hoe de ASUS Transformer Book T100 kapot is gegaan op vakantie?

   Indien de barst in het scherm zonder jouw fout is ontstaan heb je mogelijk nog recht op garantie. In Nederland is dit minimaal 2 jaar, onafhankelijk van een eventuele fabrieksgarantie.

   Komt het door een ongelukje, en zat je in het buitenland, dan kan een reisverzekering mogelijk uitkomst bieden. Mogelijk dat ze een reparatie van het scherm kunnen vergoeden. Reisverzekeringen hebben vaak geen eigen risico, en het zou mooi zijn als je de ASUS T100 weer zou kunnen gebruiken waar hij voor gemaakt is. Als tablet en laptop, en niet alleen als desktop 😀

 14. Alweer twee jaar in gebruik als laptop. Versie
  Aangeschaft vanwege de compactheid, de lange accuduur en de mogelijkheid gebruik als tablet.
  Versie met 64Gb en toetsenbord met HD 500Gb.
  Direct ClassicShell erop gezet. Eigenlijk nooit als tablet gebruikt.
  Ben er heel tevreden mee.
  Een USB-poort meer zou handig zijn.

Reageer