Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
19 april 2011

Video: de dunste tablet ter wereld

Het nog onbekende merk OGT Mobile belooft op korte termijn de dunste tablet ter wereld te kunnen gaan verkopen. De OGT tablet moet dunner zijn dan de iPad 2, de Motorola Xoom en de Samsung Galaxy Tab 10.1. Het zal gaan om een 7-inch Android tablet en hij zal in verschillende versies op de markt komen. Meer specificaties en een vergelijking met andere tablets vind je na de break.

OGT Mobile is een nog niet bekend bedrijf in de mobiele markt. OGT staat voor Our Generation Technology. Er wordt al een tijd geprobeerd om een hype te creëren omtrent deze nieuwe tablet. Het is maar de vraag of een nieuwkomer de zelf-gecreëerde waar kan maken. Over bijvoorbeeld de Adam tablet, van het destijds onbekende Notion Ink, wordt niet veel meer vernomen.


In tegenstelling tot Notion Ink komt OGT al snel met een korte video. Maar veel komen we hierdoor niet te weten over deze tablet.

De nieuwe tablet van OGT Mobile is slechts 7 mm dun, ten opzichte van 8,8 mm van de iPad 2, 8,6 mm van de Samsung Galaxy Tab 10.1, en 13 mm van de Motorola Xoom.

De tablet van OGT Mobile maakt gebruik van een nog onbekende versie van Android. De OGT tablet weegt slechts 550 gram. Daarnaast beschikt deze dunne tablet over een 1 GHz processor, een 5 megapixel camera en een 3 megapixel frontcam.

OGT speelt slim in op de markt-ontwikkelingen door 4 varianten te introduceren. Zo komt er zowel een 16 GB als een 32 GB op de markt. Beide versies kun je kopen in een Wi-Fi of Wi-Fi & 3G-versie.

Een release datum en adviesprijs zijn nog niet bekend gemaakt. Volg Tabletguide op Twitter en/of Facebook om op de hoogte te blijven van alle tablet-ontwikkelingen.

Bron: AndroidCentral

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook ... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.