Internet op je tablet? Bestel je abonnement bij Vodafone

Video: de dunste tablet ter wereld

dinsdag, april 19, 2011 om 11:44 door Leon

Het nog onbekende merk OGT Mobile belooft op korte termijn de dunste tablet ter wereld te kunnen gaan verkopen. De OGT tablet moet dunner zijn dan de iPad 2, de Motorola Xoom en de Samsung Galaxy Tab 10.1. Het zal gaan om een 7-inch Android tablet en hij zal in verschillende versies op de markt komen. Meer specificaties en een vergelijking met andere tablets vind je na de break.

OGT Mobile is een nog niet bekend bedrijf in de mobiele markt. OGT staat voor Our Generation Technology. Er wordt al een tijd geprobeerd om een hype te creëren omtrent deze nieuwe tablet. Het is maar de vraag of een nieuwkomer de zelf-gecreëerde waar kan maken. Over bijvoorbeeld de Adam tablet, van het destijds onbekende Notion Ink, wordt niet veel meer vernomen.


In tegenstelling tot Notion Ink komt OGT al snel met een korte video. Maar veel komen we hierdoor niet te weten over deze tablet.

De nieuwe tablet van OGT Mobile is slechts 7 mm dun, ten opzichte van 8,8 mm van de iPad 2, 8,6 mm van de Samsung Galaxy Tab 10.1, en 13 mm van de Motorola Xoom.

De tablet van OGT Mobile maakt gebruik van een nog onbekende versie van Android. De OGT tablet weegt slechts 550 gram. Daarnaast beschikt deze dunne tablet over een 1 GHz processor, een 5 megapixel camera en een 3 megapixel frontcam.

OGT speelt slim in op de markt-ontwikkelingen door 4 varianten te introduceren. Zo komt er zowel een 16 GB als een 32 GB op de markt. Beide versies kun je kopen in een Wi-Fi of Wi-Fi & 3G-versie.

Een release datum en adviesprijs zijn nog niet bekend gemaakt. Volg Tabletguide op Twitter en/of Facebook om op de hoogte te blijven van alle tablet-ontwikkelingen.

Bron: AndroidCentral



blog comments powered by Disqus

Poll

Waarom heb / wil je een tablet?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Laatste reacties

Laatste Forum Berichten

  • slechtzienheid en een tabled

    geplaatst in forum Vragen over Android tablets  door Leon over 31 maart 2011 in 10:58 PM

  • Hallo

    geplaatst in forum Stel jezelf voor  door Polly over 29 maart 2011 in 1:51 PM

  • Video's omzetten naar iPad-bestanden?

    geplaatst in forum Tips en trucs voor iPad  door Dirk over 18 maart 2011 in 3:01 PM

  • Chinese Tablet

    geplaatst in forum Vragen over Android tablets  door Leon over 17 maart 2011 in 12:06 PM

  • puzzel

    geplaatst in forum Vragen over Android tablets  door mus over 16 maart 2011 in 2:17 PM

Archief