Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
7 april 2011

Dell 10-inch tablet komt in juni

Dell heeft aangekondigd dat de 10-inch Android tablet die eerder, tijdens de CES, al eens heel kort getoond werd halverwege juni klaar zal zijn. Het is nog niet duidelijk met welke Android versie het apparaat zal worden uitgerust. Waarschijnlijk zal dat afhangen van de vrijgave van Honeycomb. Dell zal de eigen Stage UI willen aanpassen aan Android Honeycomb. Wanneer ze daar niet voldoende tijd voor hebben, zal de ‘Streak 10′ met een lagere Android versie worden uitgeleverd.


Een andere optie is dat ze de Stage UI overboord zetten en een standaard Honeycomb installatie leveren. Voorlopig blijft dat giswerk.

Dell hint daarnaast ook op een naamsverandering. Tot nu toe wordt het apparaat steeds de Dell Streak 10 genoemd, maar het zou zomaar eens kunnen dat Dell voor de lancering nog een andere naam verzint. In de uitgelekte Dell Tablet Roadmap kwam de Streak 10 ook al niet meer onder die naam voor.

Bron: Engadget

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.