Honor presenteert Honor Play Tab 2

0

Honor heeft woensdag een nieuwe Android-tablet uit de doeken gedaan: de Honor Play Pad 2. Hij verschijnt in twee verschillende schermformaten. Europese adviesprijzen zijn niet bekendgemaakt. Of en wanneer ze naar ons land komen is eveneens onduidelijk.

Als je de naam Honor hoort, is de kans groot dat je aan smartphones als de Honor 7 of Honor 8 denkt. Het Chinese technologiebedrijf heeft daarentegen ook een aantal tablets op haar naam staan. Denk bijvoorbeeld aan de Honor T1, een budgettablet die inmiddels al behoorlijk op leeftijd is. Woensdag heeft Honor een nieuwe tablet gepresenteerd: de Honor Play Tab 2. Deze verschijnt in twee verschillende formaten. De belangrijkste specificaties hebben we hieronder voor jullie op een rij gezet.

Specificaties Honor Play Tab 2

Zoals we al zeiden wordt de Honor Play Tab 2 in twee verschillende schermformaten op de markt gebracht. Het instapmodel heeft een 8 inch groot scherm, de ander heeft een beelddiagonaal van 9.6 inch. Beide tablets worden aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 425, een quad-core processor met een kloksnelheid van 1.4 GHz.

De hoeveelheid werkgeheugen en opslagcapaciteit zijn afhankelijk van de uitvoering die je kiest. De Honor Play Tab 2 verschijnt in drie varianten. Het instapmodel komt met 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen (WiFi-only). De middelste variant heeft dezelfde hoeveelheid werkgeheugen en opslagcapaciteit, maar kan tevens overweg met 4G/LTE. De duurste uitvoering telt 3 GB RAM, 32 GB intern geheugen en komt met 4G-module. Bij alle modellen kun je het geheugen uitbreiden tot 256 GB als je een microSD-kaart koopt.

Verder heeft de Honor Play Tab 2 een 5 megapixelcamera achterop en een 2 megapixel shooter aan de voorzijde. De accucapaciteit bedraagt 4800 mAh. Tot slot draaien ze op de nieuwste versie van Google’s besturingssysteem, Android 7.0 Nougat.

Prijs en beschikbaarheid

Over de prijs en beschikbaarheid van de Honor Play Tab 2 zijn geen mededelingen gedaan. Het is dan ook maar de vraag of en wanneer hij naar ons land komt. Zodra we hier meer over horen lees je dat uiteraard op TabletGuide.nl.

Honor Play Tab 2

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer