Actie: diverse tabletaccessoires Samsung Galaxy Tab A (2016) bij BCC

0

BCC komt met een wel heel goed excuus om de Samsung Galaxy Tab A (2016) aan te schaffen. Als je nu deze midrange tablet koopt, krijg je er een hoofdsteunhouder en tablet autolader ter waarde van 59,95 euro bij cadeau.

In de folder van BCC is deze actie terug te vinden. Op de webwinkel van de retailer is opvallend genoeg niets over deze actie te vinden. Ook niet als je de tablet in je winkelwagentje stopt. Voor de zekerheid kun je dus maar het beste naar de winkel gaan met de folder in de aanslag. Normaal gesproken betaal je voor de hoofdsteunhouder en tablet autolader 59,95 euro. Als je nu naar de winkel rent en de Galaxy Tab A (2016) aanschaft, krijg je deze accessoires er gratis en voor niets bij.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A (2016)

De Samsung Galaxy Tab A (2016) heeft een 10.1 inch IPS LCD-scherm met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels (Full HD+). Onder de motorkap vinden we een Exynos 7870 octa-core processor met een kloksnelheid van 1.6 GHz. Deze wordt bijgestaan door 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB intern geheugen. De opslagcapaciteit kun je met microSD-kaart uitbreiden tot 256 GB.

De camera’s stellen niet al te veel voor. Samsung heeft zijn midrange tablet uitgerust met een 8 en 2 megapixelcamera. Wel noemenswaardig is de LED-flitser die de primaire camera heeft. Bij smartphones is de toevoeging van een flitser de normaalste zaak van de wereld, bij tablets zeker niet.

Verder beschikt de Galaxy Tab A (2016) over dual-band WiFi, Bluetooth 4.2 (LE), GPS en microUSB 2.0 aansluiting om hem op te laden of met je computer te verbinden. Naast het WiFi-only model komt er tevens een uitvoering die 4G-connectiviteit ondersteunt. De 7300 mAh batterij zou meer dan voldoende power moeten bieden om de hele dag mee door te komen. De tablet draait op Android 6.0.1 (Marshmallow). Android 7.0 Nougat wordt inmiddels uitgerold voor deze tablet.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer