‘Onthulling iPad Pro 10.5 in april’

0

We zien steeds meer tegenstrijdige berichten voorbijkomen over de iPad Pro 10.5. Volgens de laatste geruchten krijgen we hem volgende week nog niet te zien, maar pas in april.

Dat schrijft Digitimes op basis van anoniemen bronnen uit de Taiwanese productieketen.

Onduidelijkheid alom als het gaat om de lancering van de nieuwe iPad Pro tablets. Eerst hoorden we dat de iPads in maart onthuld zouden worden. Daarna hoorden we april als mogelijk introductiedatum voorbijkomen. Toen was het ineens weer in de week van 20 maart (volgende week). Ook over het aantal tablets gaan de wildste verhalen de ronde. De een zegt dat we drie iPad Pro tablets te zien krijgen, de ander houdt het op vier. Naast de iPad Pro 12.9 en 9.7 zou Apple ook een 10.5 inch grote variant willen introduceren. Tot slot gaan er geruchten de ronde over een iPad Pro Mini.

iPad Pro 10.5

Volgens Digitimes steekt de vork anders in elkaar. Om te beginnen doet Apple geen vier, maar drie iPad Pro tablets uit de doeken. De 12.9 en 9.7 inch uitvoering krijgen een upgrade en liggen vanaf volgende week in de winkels. Apple houdt geen persconferentie om de tablets aan te kondigen. De 10.5 inch grote iPad Pro wordt wel groots verwelkomd met een evenement. Deze vindt naar verluidt niet in maart, maar in april plaats. Een precieze datum hebben we op dit moment niet.

Apple zou besloten hebben om de tijdlijn voor de massaproductie van de iPad Pro 10.5 naar voren te schuiven. Volgens de bronnen die Digitimes aanhaalt wilde het Amerikaanse technologiebedrijf de productie pas in mei of juni op gang brengen. In plaats daarvan wordt de tablet nu al op grote schaal geproduceerd. Zodoende kan hij in april gelanceerd worden. Of de verkoop dan ook al van start gaat is niet duidelijk.

Tot slot melden de bronnen dat de onthulling van de iPad Pro 10.5 samenhangt met de opening van de nieuwe Apple Park Campus. Dat verhaal hebben we eerder gehoord en klinkt in onze ogen aannemelijk. Kun jij een betere manier bedenken om de nieuwe campus te openen dan met een grootse productpresentatie? Wij niet namelijk.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 12.9 inch
  • Besturingssysteem iOS
  • Schermresolutie 2732 x 2048
  • Afmetingen 305.7 x 220.6 x 6.9 mm
  • Processor Apple A9X
  • Gewicht 713 gram
  • Opslagruimte 128 / 32
  • Alle specificaties

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer