Iron Maiden: Legacy of the Beast nu te downloaden

0

In januari kondigde Roadhouse Interactive de game al aan en nu, een half jaar later, is hij dan eindelijk te spelen. Ik heb het over Iron Maiden: Legacy of the Beast. De game is gratis te downloaden in de Google Play Store en App Store.

Gameplay

In Iron Maiden: Legacy of the Beast speel je als Eddie The Head, de mascotte van de Britse metalband. Uit het niets wordt zijn ziel in meerdere kleine delen over het gehele universum verspreid. Het is aan jou de taak om al vechtend alle restanten te vinden om Eddie weer compleet te maken met als uiteindelijke doel om het universum te redden. Daarbij neem je het in een turn-based strategiestijl op tegen hordes legioenen en onverbiddelijke vijanden, zoals de Wickerman, Horus en de Axis-General.

Eddie komt in vele vormen en maten. Op de cover van ieder studioalbum dat de metalband sinds 1975 heeft uitgebracht neemt Eddie een andere gedaante aan. Zo zijn onder meer klassiekers als Powerslave, Killers, Somewhere in Time en Number of the Beast in de game te vinden. Een feest der herkenning voor de fans.

Door vijanden te verslaan verzamel je zielen waarmee je power-ups kunt kopen. Voordat je de game start heb je de keuze uit vijf verschillende klassen: Warrior, Magus, Sentinel, Gunner of Assassin. Iedere vorm komt met zijn eigen unieke krachten en eigenschappen.

De soundtrack is, niet geheel onverwacht, afkomstig van Iron Maiden zelf. Je hoort allerlei nummers voorbijkomen die de band de afgelopen veertig jaar heeft uitgebracht.

Downloaden

Iron Maiden: Legacy of the Beast is vanaf nu gratis te downloaden voor Android en iOS. De game bevat wel in-app aankopen die variëren van 99 cent tot bijna 100 euro. De tablet moet op Android 4.1 (Jelly Bean) of iOS 8.0 en hoger te draaien. Ook moet je 122 MB aan vrije ruimte hebben of creëren of je tablet.

Download Iron Maiden: Legacy of the Beast in de Google Play Store
Download Iron Maiden: Legacy of the Beast in de App Store

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Platform(en) Android / iOS
  • Categorie Rollenspel
  • Downloaden

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer