Gebruiker:
Wachtwoord:
Inschrijven
Inloggen
TabletGuide.nl

Samsung Galaxy Tab 8.9 teaser veelbelovend

| Geen reacties

Op 22 maart zal in Orlando, Florida de Samsung Galaxy Tab 8.9 worden geïntroduceerd. De Honeycomb tablet is de derde tablet van de Koreaanse producent. Behalve het besturingssysteem en het schermformaat is er nog niet veel bekend over deze tablet. Samsung weet dit ook en bespeelt de markt door steeds kleine details vrij te geven. De meest recente ‘teaser’ is een plaatje dat op de Facebook pagina van Samsung is geplaatst.


Deze close-up van een deel van het apparaat geeft weinig prijs, maar is veelbelovend. Zoals je op de afbeelding kunt zien, is het apparaat iets verdikt rondom de koptelefoon aansluiting. Dit zou betekenen dat de rest van het toestel bijna net zo dun is als de koptelefoon aansluiting. Als dat zo is dan heeft Samsung een design kunnen realiseren dat de concurrentie aan kan met de 8,8 mm dikke iPad 2!

Onlangs introduceerde Samsung nog de Samsung Galaxy Tab 10.1 op het MWC in Barcelona. Deze Tab moet concurreren met de Motorola Xoom en de LG Optimus Pad. Dankzij de 8.9 inch Tab heeft Samsung nu een collectie tablets in de aanbieding van klein naar groot.

Nog even geduld. Op 22 maart weten we meer!





Auteur: Edwin

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch. E-mail | Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile



Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*