Gratis tablet-PC bij de NHA

4

De Nationale Handelsacademie (NHA) start het jaar met een tabletactie. Wie een thuiscursus of opleiding start bij de NHA, krijgt gratis en voor niets een XL Tablet PC. Deze aanbieding geldt voor het gehele cursusaanbod.

Specificaties XL Tablet PC

Veel informatie geeft de NHA helaas niet prijs over de tablet die je cadeau krijgt. TabletGuide heeft navraag gedaan bij de organisatie. Zodra ik een reactie krijg zal ik dit artikel van een update voorzien.

De XL Tablet PC heeft een scherm met een beelddiagonaal van 9 inch. De resolutie en pixeldichtheid zijn onbekend. De tablet wordt aangedreven door een dualcore-processor, de fabrikant en de kloksnelheid zijn onbekend. Het intern geheugen bedraagt slechts 4 GB, maar is met een microSD-kaart of USB-stick uit te breiden. De hoeveelheid RAM-geheugen is eveneens onbekend.

De XL Tablet PC heeft in ieder geval een camera aan de voorzijde. De kwaliteit hiervan wordt nergens genoemd. De tablet beschikt over WiFi, is niet uitgerust met Bluetooth en draait op Googles mobiele besturingssysteem Android 4.2 (Jelly Bean).

Naast deze tablet krijg je tevens gratis en voor niets de cursus timemanagement ter waarde van 300 euro. Deze zelfstudiecursus is vooraf geïnstalleerd op de tablet.

De enige beperking die de NHA oplegt is dat je recht hebt op maximaal één tablet per cursist.

Over de NHA

De NHA is met een aanbod van zo’n 400 cursussen een van de grootste aanbieders van thuiscursussen en opleidingen van Nederland. De organisatie bestaat inmiddels al 80 jaar en is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend als officiële opleider en onderwijsinstelling.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

4 reacties

  1. Cursusje lopen bij NHA.
    Kreeg er een leuke Tablet bij.
    Is natuurlijk een lokkertje.
    Maar ja een extra tablet is altijd leuk toch?
    XL tablet..je kan er van alles mee!!
    Spellen, films, internet..super!

    Na een lange tijd pas gekregen.
    Nieuwe lading net binnen gekregen zeiden ze.

    En moet zeggen boven verwachting!!

    Tjonge..Zo’n troep heb ik nog nooit gezien!
    Ik verwachte natuurlijk yoki toki.
    Maar dit?

    Spellen? Zeker. Komt niet verder dan de zeer gedateerde geïnstalleerde Angry Birds.
    Films? Zeker. Als je van super lange pauzes houd om de 3 minuten.
    Internet? Natuurlijk. Neem er lekker een paar bakken koffie bij!

    Al met al leuke tablet 4 jaar terug!
    Want zo oud is die processor die er in zit!
    En een geheugen van schik niet..
    Zelfs 8 gig!! Waarvan minder dan de helft vrij.

    Ik weet het is een lokkertje.
    En een kado-je.
    Maar maak er niet zo’n poeha reclame mee!
    Overigens. Dit ding kost 20 euro online!

    Dus mensen.
    Laat de tablet je niet over de streep trekken!!

  2. Stel je van deze tablet maar niet te veel voor.
    Een super-goedkoop flut-product, zogenaamd “ter waarde van 300,- Euro” als lokkertje gebruiken, dat had NHA beter achterwege kunnen laten. De cursussen zijn top, dus dit soort acties hebben ze helemaal niet nodig. Na lang wachten wordt de tablet pas toegestuurd, en dan komt de teleurstelling. Specs in het algemeen zijn echt van een low-budget tablet van 5 jaar geleden, en dat is merkbaar, gewoon nu.nl bekijken gaat al tergend langzaam. Voelt zeer fragiel aan, scherm is zeer slecht, software is niet te updaten en wordt geleverd met verouderde Android versie. Opladen gaat met oplader met afwijkende stekker, die je vaak nodig zal hebben.
    De meegeleverde Time Management cursus op deze tablet hebben ze beter als losse download kunnen aanbieden, dan had ik deze op een goede tablet kunnen volgen, wel zo comfortabel.
    Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken en zonder deze gratis tablet had ik de cursus ook wel bij NHA gevolgd, maar als deze actie je over de streep zou hebben getrokken in de verwachting heel wat te krijgen, dan is het wel zuur…

    • kleine correctie: opladen via micro-usb blijkt ook te werken, dus het is niet noodzakelijk om alleen de afwijkende stekker van meegeleverde lader te gebruiken

  3. De tablet is inderdaad 3x niks, de meest normale app’s staan er niet op en ook de spellen die ik op
    de ipad doe zijn hier niet te vinden.
    inderdaad een lokkertje dus.
    Het enige waar hij e.v. voor te gebruiken is, is een boek of tijdschrift lezen.

Reageer