Internet op je iPad? Bestel je abonnement bij Vodafone

Motorola Xoom kopen voor €700,- in Duitsland

dinsdag, maart 1, 2011 om 21:56 door Edwin

T-Mobile Duitsland heeft vandaag de verkoopprijzen van de Motorola Xoom gepubliceerd. De Xoom met 3G zal bij onze oosterburen voor de niet bescheiden prijs van € 699,95 verkrijgbaar zijn. Het apparaat zal vanaf eind april drie maanden lang exclusief te koop zijn bij T-Mobile. De hoop is dat na die drie maanden de concurrentie de prijs enigszins zal drukken.

Of deze prijs in Nederland hetzelfde zal zijn en of ook de Nederlandse T-Mobile exclusief recht heeft op de verkoop van de Xoom is niet bekend. We verwachten echter dat de verkoopprijs in de buurt zal liggen van de Duitse verkoopprijs. Hiermee is de Xoom vergelijkbaar geprijst met de eerste Samsung Galaxy Tab. Deze tablet lag bij introductie voor € 750,- in de winkels. Deze prijs werd binnen enkele maanden flink verlaagd, waarschijnlijk om beter te kunnen concurreren met de iPad.


Motorola Xoom - TabletGuide.nl

De Motorola Xoom is de eerste tablet uitgerust met Android Honeycomb. Met een dual-core processor, 10.1 inch scherm en twee camera’s wordt deze tablet gezien als de eerste ‘hoogwaardige’ Android tablet.

Bron: Android Community
Via: Engadget



  • Frans

    Allemachtig! Ik vind het een hoop geld…

  • Leon

    Inderdaad achterlijke prijzen! Ik denk dat binnen enkele maanden de prijzen flink zullen zakken vanwege de concurrentie…

  • Leon

    Inderdaad achterlijke prijzen! Ik denk dat binnen enkele maanden de prijzen flink zullen zakken vanwege de concurrentie…

  • Gerard

    Een erg hoge prijs. Zeker als je de strijd aan wil binden met Apple. Dat ga je zo bij voorbaat al verliezen.nDaar komt nog bij dat er nog geen SD card ondersteuning is, nog geen flash (big selling point?) en nog geen 4G is. komt daar dan nog een prijsje bij in de naaste toekomst? Erg onzeker.nNiet kopen dus.

blog comments powered by Disqus

Poll

iPad 2 geïntroduceerd:

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Laatste Forum Berichten

Archief