Internet op je iPad? Bestel je abonnement bij Vodafone

Samsung Galaxy Tab 10.1 prijs bekend: 699 euro (in Portugal) [UPDATE]

woensdag, februari 23, 2011 om 19:23 door Leon

Niet Vodafone Engeland, maar Vodafone Portugal schijnt de eerste te zijn die de Samsung Galaxy Tab 10.1 gaat verkopen. Engadget meldt dat de Portugese telecom-aanbieder in een kort persbericht heeft gemeld dat in maart de Galaxy Tab 10.1 verkocht gaat worden voor €699,-. Waarschijnlijk kun je deze nieuwste Samsung-tablet ook met korting kopen in combinatie met een data abonnement.

700 euro is niet bepaald een koopje, ook al is het een van de eerste Android 3.0-tablets op de wereld, in ieder geval de eerste Honeycomb-tablet én 10-inch tablet van Samsung. Naast de Motorola Xoom en de LG Optimus Pad is dit een van de eerste tablets die te koop zullen zijn met het nieuwste besturingssysteem van Google. Toch is deze prijs in lijn met de prijzen die voor dit soort tablets gevraagd gaat worden op dit moment.


De prijs-afbraak van de ‘standaard’ 7-inch Samsung Galaxy Tab was groot. Enkele maanden nadat de eerste tablets voor een premium-prijs van 750 euro werden verkocht daalde de prijs al flink. Samsung deed daar nog een schepje bovenop door al snel nog eens 150 euro cashback weg te geven plus gratis luxe accessoires. Als dit ook bij de Galaxy Tab 10.1 gaat gebeuren zal de trouwe Samsung-klant daar niet blij mee zijn!

UPDATE 23/02 20:28 - Niet alleen de Galaxy Tab 10.1, maar ook de HTC Flyer zal via Vodafone verkocht gaan worden, volgens netbooknews.de. In een persbericht laat Vodafone Duitsland weten dat op het CEBIT evenement volgende week naast de Galaxy Tab 10.1 ook de HTC Flyer te zien is. Of de Flyer in eerste instantie exclusief bij Vodafone te verkrijgen is is niet bekend.

UPDATE 24/02 11:22 - De Galaxy Tab 10.1 gaat in combinatie met een abonnement bij Vodafone Portugal €349,- kosten bij de introductie.

Bron: Engadget



blog comments powered by Disqus

Poll

iPad 2 geïntroduceerd:

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Laatste Forum Berichten

Archief