Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Geruchten
28 augustus 2014

Nieuwe casefoto’s iPad Pro duiken op

Apple iPad Air (14)

Opnieuw is er een foto op internet verschenen van de behuizing van de vermeende iPad Pro. In tegenstelling tot de casefoto die we in mei voorbij zagen komen, is de foto ditmaal van aanzienlijk betere kwaliteit. Daarnaast laat een tweede foto zien hoe de binnenkant van de behuizing eruit ziet.

Beide foto’s zijn door Nowhereelse gepubliceerd. Enkele maanden geleden plaatste de Franse techwebsite ook al een foto van de behuizing op zijn site, maar de kwaliteit was niet bepaald om over naar huis te schrijven.


Op de foto’s is te zien dat de camera in de linkerbovenhoek is geplaatst, net als bij de huidige modellen. Wie goed kijkt ziet een klein gaatje naast de camera: dat is volgens de Franse redacteur de microfoon. Voorheen was deze bovenaan in het midden geplaatst.

Een tweede wijziging is dat de volumeknoppen in de nieuwe iPad Pro verzonken zijn in de behuizing. Dit zagen we al eerder in foto’s en een video van de iPad Air 2.

Bron: Nowhereelse.fr

Bron: Nowhereelse.fr

2014 of 2015?

Over wanneer we de iPad Pro kunnen verwachten bestaat veel onduidelijkheid. In februari stelde marktonderzoeker een marktonderzoeker dat de iPad met groter schermformaat waarschijnlijk nog wel even op zich zal laten wachten. Uit een roadmap die hij begin april uitbracht, noteerde hij dat Apple dit jaar twee nieuwe geüpgrade iPads lanceert: de iPad Air 2 en iPad Mini 3.

Gisteren schreef ik nog een bericht dat de massaproductie van de iPad Pro waarschijnlijk pas in het eerste kwartaal van volgend jaar van start gaat. Dat stelden althans anonieme bronnen die bekend zijn met Apple’s plannen tegenover Bloomberg.

Rhoda Alexander, directeur Tablet en Monitor Research bij IHS Technology, meent dat we dit jaar wel een iPad Pro kunnen verwachten in de schappen. Volgens haar heeft Apple het project tijdelijk in de ijskast gezet, omdat het te kampen heeft met productieproblemen. “Het probleem is dat de use-case van zo’n grote tablet nog niet gemaakt is”, aldus Alexander.

Een Chinese krant publiceerde onlangs een verhaal dat de iPad Pro later dit jaar nog te koop zal zijn. De krant baseerde zich op een manager uit de productieketen. Dat nieuws zou door drie verkopende partijen tegenover hem bevestigd zijn.

Apple iPad Air (9)

Apple iPad Air (2013)

vanaf € 410.78
  • Schermdiagonaal 9.7 inch
  • Besturingssysteem iOS
  • Schermresolutie 2048 x 1536
  • Afmetingen 240 x 170 x 7.5 mm
  • Processor Apple A7 (dual-core) 64-bit
  • Gewicht 450
  • Opslagruimte 128 GB / 16 GB / 32 GB / 64 GB /
  • Introductiedatum november 2013
Alle specificaties >


Er zijn nog geen reviews van de Apple iPad Air (2013).

Schrijf een review
iPad Mini met Retina Display (2)

Apple iPad Mini met Retina display (2013)

vanaf € 355.00
  • Schermdiagonaal 7.9 inch
  • Besturingssysteem iOS
  • Schermresolutie 2048 x 1536
  • Afmetingen 200 x 134.7 x 7.5 mm
  • Processor Apple A7
  • Gewicht 330
  • Opslagruimte 128 GB / 16 GB / 32 GB / 64 GB /
  • Introductiedatum november 2013
Alle specificaties >


Er zijn nog geen reviews van de Apple iPad Mini met Retina display (2013).

Schrijf een review

Auteur: Anton Mous

Anton is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie en online journalistiek. De afg... Lees meer

Een reactie

  1. Ik zie een iPad met groter formaat wel zitten. Gebruik mijn iPad air nu al steeds meer als computer en dan is een groot scherm wel fijn. Ik neem de iPad niet vaak mee dus dat is geen probleem! Ik zie overigens niet waarom een groter formaat de naam ‘pro’ zal dragen.

    Als hij pro gaat heten verwacht ik toch ook pro features. Niet alleen een groter scherm dus. Eerst maar eens de nieuwe iPhone bekijken!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.