HP Slate 10 Plus en Slate 8 Plus gelekt

0

Het was al bekend dat Hewlett-Packard (HP) twee nieuwe tablets gaat uitbrengen: de HP Slate 10 Plus en HP Slate 8 Plus. Van beide tablets zijn persafbeeldingen, specificaties en prijzen uitgelekt.

Onze collega’s van Mobilegeeks hebben diverse foto’s van beide tablets op hun site gepubliceerd. Tevens zeggen ze dat ze de specificaties en prijzen kennen, alhoewel niet duidelijk is hoe zij aan deze informatie komen en dus hoe betrouwbaar deze is. Met een slag om de arm presenteren we jullie ‘de feiten’.

Specificaties HP Slate 10 Plus

Zoals de naam al verklapt heeft de HP Slate 10 Plus een 10.1 inch LCD-display met IPS-technologie voor brede kijkhoeken en een resolutie van 1280 x 800 pixels. Onder de motorkap zit een HiSilicon Balong V9R1 quadcore-processor die gekokt is op 1.5 GHz. De Slate 10 Plus heeft 16 GB aan flashgeheugen en 1 GB aan RAM-geheugen. Mocht 16 GB te weinig opslagruimte zijn, dan kan deze met een microSD-slot uitgebreid worden.

De voorzijde heeft een VGA-camera met onbekende resolutie (waarschijnlijk 1.2 megapixel), de achterkant is uitgerust met een 3 megapixelcamera. Tevens kun je met WiFi draadloos internetten en verbinding maken met andere apparaten dankzij Bluetooth 4.0 (LE). Tevens heeft de tablet een 4G-module voor supersnel internet. De batterij biedt naar verluidt 23,24 Whr, wat goed is voor zes uur entertainment op je tablet. Ten slotte is de HP Slate 10 Plus voorzien van Android 4.4.2 (KitKat). Al met al heeft de tablet een gewicht van 640 gram en is 9,9 millimeter dik.

HP-Slate-10-Plus-Mobilegeeks

Bron: Mobilegeeks.de

Volgens Mobilegeeks is de HP Slate 10 Plus binnen nu en twee weken verkrijgbaar en kost deze rond de 320 euro op de Europese markt.

Specificaties HP Slate 8 Plus

De HP Slate 8 Plus heeft navenant dezelfde specificaties, maar wijkt op een paar punten af. Om te beginnen heeft de tablet geen 10.1, maar 8 inch scherm met dezelfde resolutie (1280 x 800). De processor, eveneens een HiSilicon Balong V9R1 quadcore-CPU, is met 1.6 GHz een fractie sneller. En tevens maakt  de 4G/LTE-module plaats voor een 3G-modem. Het prijskaartje ten slotte: volgens Mobilegeeks bedraagt deze 300 euro.

Bron: Mobilegeeks.de

Bron: Mobilegeeks.de

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer