Geld besparen met je tablet: 5 apps

0

Tijden van crisis, geld sparen voor een leuk cadeautje voor jezelf of gewoon omdat je het leuk vind. Op de centen letten kan verschillende redenen hebben, zowel van noodzakelijke aard als voor de fun. TabletGuide zet 5 tablet-apps voor je op een rij waarmee je de tablet kunt gebruiken om geld te besparen op je dagelijkse uitgaven. De meeste van de uitgelichte apps zijn geschikt voor de besturingssystemen iOS en Android.

Recent onderzoek wijst uit dat driekwart van de Nederlanders zijn of haar uitgavenpatroon voor de dagelijkse boodschappen weet aan te passen, indien men dat wenst.

De tablet-computer is een handig hulpmiddel om thuis op de bank, in bed of desnoods tijdens het verblijf op de wc te checken wat de beste aanbiedingen, acties en kortingen zijn die je kunt doen op de dagelijkse boodschappen, je maandelijkse kosten voor kleding, enzovoorts. Met veel apps worden overzichten gegeven van alle aanbiedingen en deals die alle winkels en supermarkten op dat moment hebben. Sommige tablet-apps geven slechts een platte weergave van de bestaande folders weer. Anderen geven een compleet en interactief overzicht van alle aanbiedingen in een bepaalde categorie of op een gewenste locatie.

Dit is volgens de redactie van TabletGuide de top 5 van meest complete en handige besparingsapps voor op je iPad of Android-tablet.

reclamefolder1. Reclamefolder (iPad & Android)

Als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen in je favoriete winkels op je iPad of Android-tablet (maar ook op je Android-telefoon of iPhone). Deze applicatie van Online Retail Service BV is een van de meest gebruiksvriendelijke en complete voor de Nederlandse gebruiker met folders en reclameblaadjes van alle bekende Nederlandse supermarkten, retailers, interieurwinkels, doe het zelf-winkels, warenhuizen, enzovoorts.

[app slug=’reclamefolder’]

Folder.nl app iPad logo2. Folder.nl (iPad)

Handige iPad-app van dezelfde makers met wederom een enorm assortiment reclamefolders van de bekende ketens, met ook handige categorieën-filter en kaart met alle winkels in de buurt.

[app slug=’folder-nl’]

Spotta folders en aanbiedingen app3. Spotta (iPad & Android)

Applicatie van de grootste folderverspreider van Nederland, Netwerk VSP. De app geeft een leuk overzicht van alle folders die normaal bij je in de bus vallen. Handig is de mogelijkheid om naar aanbiedingen of reclames te zoeken die op dit moment geldig zijn van specifieke producten of merken. Helaas is het folder-aanbod minder compleet dan bovenstaande twee applicaties.

[app slug=’spotta’]

Tiendeo app logo4. Tiendeo (iPad & Android)

Deze internationale app voor iPads en Android-tablets heeft verschillende prijzen gewonnen. De app heeft als leuk extraatje dat je een melding krijgt wanneer een aanbieding van een favoriet merk of een nieuwe folder van je favoriete winkel is verschenen.

[app slug=’tiendeo’]

5. Boodschapwijzer (iPad & Android)Boodschapwijzer tablet app

Een simpele app met een wat onoverzichtelijke uitstraling. Toch komt deze app naar voren na een review van tientallen apps. Vooral het overzicht van alle 1+1-aanbiedingen en de 2+1-aanbiedingen zijn handig. Dit geeft je meteen een overzicht voor de échte acties en goede deals waarvoor je om wil rijden naar een andere super!

[app slug=’boodschapwijzer’]

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer