Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
1 april 2014

Nieuwe Nexus 10 spoedig verkrijgbaar?

Nexus 10 coming soon

Wij zijn liefhebbers van Google’s Nexus lijn omdat Google er in slaagt tablets met goede specificaties voor een scherpe prijs in de markt te zetten. Daarbij draaien ze altijd op de laatste versie van Android. Als er signalen zijn dat de nieuwe Nexus 10 op komst zou kunnen zijn, dan is dat dus het melden waard.

Coming soon

De oude versie van de Nexus 10 is sinds januari al niet meer via de Amerikaanse Play Store te bestellen. Hij was en bleef uitverkocht. Tot vandaag, zo lijkt het. Sinds vandaag meldt de Play Store dat de Nexus 10 ‘is coming soon’.


Zou dat betekenen dat de Nexus 10 eindelijk de lang verwachte upgrade krijgt? Wij hopen het, want dat zou betekenen dat wederom een 10 inch top-tablet onze kant op komt.

Wie gaat hem maken?

De afgelopen maanden verschenen er al diverse geruchten online over de vermeende producent van de nieuwe Nexus 10. Werd de ‘oude’ versie door Samsung gemaakt, de nieuwe zou volgens de berichten ontwikkeld kunnen worden door HTC, LG, ASUS of Acer.

Voorlopig blijft het hopen en gokken, want Google houdt de lippen stijf op elkaar.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.