Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
8 maart 2014

Lenovo toont de Folder Pad

lenovo-folder-pad

Nadat gisteren de eerste foto’s van de Lenovo Miix 3 tablets online verschenen, toont het merk vandaag de eerste designs van de Lenovo Folder Pad Tablet. Hij heeft zijn naam te danken aan de ‘ezeloortje’ aan de achterzijde, waarmee de tablet eenvoudig rechtop te plaatsen is.

Door een draadloos toetsenbord aan te sluiten kan de Folder Pad gebruikt worden als een desktop PC. Dit systeem doet direct denken aan Microsoft’s Surface tablets die een vergelijkbare flap aan de achterzijde hebben.


Lenovo heeft de tablet nog niet officieel aangekondigd. De beelden zijn online verschenen omdat de designs zijn ingezonden voor de prestigieuze IDSA en Red Dot design awards.

Het is niet duidelijk of het platte toetsenbord in de designs te bevestigen is aan de Folder Pad. Ook het uiterlijk van dit toetsenbord doet denken aan de Touch Covers die door Microsoft met de Surface tablets worden verkocht.

De Windows-knop onder het scherm verraad het gekozen besturingssysteem. Overige specificaties zijn niet bekend. Het is zelfs niet zeker of dit model ooit de winkels gaat halen.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.