Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
25 februari 2014

TomTom Bridge gepresenteerd: zakelijke navigatie tablet

TomTom Bridge

TomTom lanceert vandaag TomTom Bridge, een 7-inch tablet voor de zakelijke markt. De tablet is bedoeld voor bedrijven met een wagenpark. Deze bedrijven krijgen de mogelijkheid om hun eigen zakelijke toepassingen beschikbaar te maken op het TomTom Android platform, waardoor ze geïntegreerd kunnen worden met de navigatietechnologie van het Nederlandse TomTom.

Het TomTom platform bestaat uit de navigatie API en de platform SDK. Deze twee ontwikkeltools maken het mogelijk om Android apps als ‘plugins’ te integreren in de TomTom applicatie. Op die manier kunnen workflow scenario’s via de navigatiesoftware worden afgehandeld, maar ontwikkelaars krijgen hierdoor ook de mogelijkheid de TomTom software volledig te branden en aan de eigen bedrijfsactiviteiten aan te passen.TomTom Bridge (2)


De tablet heeft een 7-inch display en draait op een Qualcomm Snapdragon processor. Daarnaast beschikt hij over NFC, een camera, WiFi en 3G. De gebruiker heeft daarnaast onbeperkt toegang tot TomTom Maps en TomTom Traffic.

Corinne Vigreux, Managing Director bij TomTom zegt over Bridge:

TomTom Bridge biedt alle organisaties die zich met transport of vervoer bezighouden een nieuwe manier om TomTom’s technologie toe te passen, en zo efficiënter te werken en geld en tijd te besparen.
TomTom Bridge is verkrijgbaar vanaf april 2014.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.