Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
24 februari 2014
Bron: Asus

MWC: Asus presenteert Fonepad 7

Asus Fonepad 7 en Fonepad 7 LTE

Asus pakt uit op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona met een tweetal nieuwe tablets: de Fonepad 7 (ME175CG) en Fonepad 7 LTE (ME372CL).

Specificaties Fonepad 7 (ME175CG)

De Fonepad 7 (ME175CG) is de goedkoopste variant van de twee. Deze tablet heeft een 7 inch HD IPS-scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. De tablet is voorzien van een Intel Atom Z2520 processor die geklokt is op een snelheid van 1.2 GHz. Standaard krijg je 8 GB aan opslagruimte, maar met een microSD-kaart kun je deze verder uitbreiden voor het geval dat te weinig mocht zijn. Het RAM-geheugen bedraagt 1 GB en de camera aan de achterkant is 5 megapixels.


Specificaties Fonepad 7 LTE (ME372CL)

In tegenstelling tot de ‘gewone’ Fonepad 7 beschikt deze variant over een module waarmee je op 4G-netwerken kunt surfen. Het scherm is eveneens een 7 inch HD IPS met een resolutie van 1280 x 800 pixels. De Intel Atom Z2560-processor daarentegen is met een kloksnelheid van 1.6 GHz een stuk sneller dan zijn kleinere broertje. De dual-front speakers met SonicMaster audio zorgen volgens Asus voor een rijke en meeslepende ervaring. Verder heeft de Fonepad 7 LTE 16 GB aan geheugenopslag, een 5 megapixelcamera aan de achterzijde en 1,2 megapixelcamera aan de voorkant en een batterij met een capaciteit van 3900 mAh.

Op welke versie van Android de tablets draaien is helaas niet bekend.

Prijzen en beschikbaarheid

In het persbericht laat Asus niets los over de adviesprijs en de beschikbaarheid van de tablets. Als we uitgaan van het prijskaartje van de eerste generatie Fonepad, dan zal de prijs op of rond de 200 euro liggen. Het is aannemelijk dat de Fonepad 7 LTE een kleine honderd euro duurder zal uitvallen. Zodra Tablet Guide hier het fijne van weet lees je het hier op de website.

Asus Fonepad 7

Asus Fonepad 7

Asus Fonepad 7 LTE

Asus Fonepad 7 LTE

Auteur: Anton Mous

Anton is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie en online journalistiek. De afg... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.