Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Geruchten
21 januari 2014

“Google werkt met ASUS aan Nexus 8 tablet”

Google Nexus 8 - klein

Volgens ‘bronnen in de industrie’ zou Google samen hardware-partner ASUS werken aan de Nexus 8, als opvolger van de Nexus 7. De Nexus 8 zal een 8-inch scherm krijgen en een Intel Bay Trail chip, zo wordt gefluisterd. De bron van het bericht heeft in het verleden vaker onwaarheden gepubliceerd, dus voorlopig nemen we het nieuws met een flinke korrel zout.

Wanneer Google inderdaad van plan is om dit jaar weer een nieuwe Nexus tablet op de markt te brengen, dan zal deze waarschijnlijk gepresenteerd worden tijdens Google’s I/O conferentie in mei.


In eerdere geruchten over een Nexus 8 tablet kwam producent LG steeds naar voren als maker van de tablet. Het is daarom verwonderlijk dat de schijnwerpers nu ineens op ASUS gericht zijn. Volgens de bron is ASUStek een sterkere partner voor Google, maar daarbij vergeet hij te melden dat LG de producent is van de populaire Nexus 5 smartphone.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.