Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Apps
16 januari 2014
Bron: Tweakers

Ziggo TV app werkt nu op meer Android tablets

Ziggo TV app Android tablet

De makers van de Ziggo TV applicatie voor Android claimen een grote verbetering te hebben doorgevoerd voor Android tablets. De app moet nu op meer Android apparaten werken, voornamelijk op goedkopere modellen. Op high-end Android tablets zal ook de scherpte van het getoonde televisiebeeld veel beter moeten zijn. Dat claimt de internet- en televisieprovider desgevraagd tegenover Tweakers.

Versie 3.2.1 van de Ziggo TV app voor Android moet nu ook op budget tablets kunnen draaien die veelal verouderde versies van Android geïnstalleerd hebben. Eerdere versies van de Ziggo Android app waren niet te downloaden op dit type tablets, of werkten vaak niet.


Hardware-acceleratie, ook toegevoegd sinds versienummer 3.2.1, moet ervoor zorgen dat beelden met een hogere resolutie getoond kunnen worden op krachtigere tablets. De hardware van de tablet (CPU & GPU) kunnen de krachtiger beelden zelf verwerken. Hardwareversnelling is in te schakelen via de instellingen van de app.

Ziggo laat expliciet weten dat haar app nog niet zal werken op alle Android tablets. Het bedrijf zegt te testen op zoveel mogelijk soorten Android tablets maar kan nooit uitsluiten dat een type of versie niet compatibel is.

De reacties in de Play Store zijn wisselend van aard maar voornamelijk positief. Veel Android telefoon- en tabletbezitters melden dat de app (eindelijk) werkt. Sommige anderen melden dat de app ineens niet meer werkt.

De Ziggo TV app is te downloaden via onderstaande download-knoppen.

Ziggo TV

Ziggo TV

  • Ontwikkelaar Ziggo B.V.
  • Platform(en) Android / iOS /
  • Categorie Amusement
  • Downloaden

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als ... Lees meer

Een reactie

  1. Heb deze App nu ook op een Android Stick draaien bij een TV die niet in de buurt van een COAX aansluiting zit.

    Bevalt er goed op mijn CX-919

    Beeldkwaliteit is echter geen FullHD volgens mij.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.