HP ElitePad 1000 verschijnt bij FCC

0

HP heeft de ElitePad 1000 ‘G2’ ter keuring ingediend bij het Amerikaanse FCC. De tot nu toe onbekende tablet zal de opvolger worden van de ElitePad 900. De documenten geven weinig details weg, maar leren ons al wel dat de tablet zal worden uitgerust met NFC, naast de gebruikelijke WiFi en Bluetooth antenne.

De FCC heeft meerdere testrapporten online geplaatst, waaronder de rapporten met betrekking tot de LTE antenne. Hieruit kunnen we concluderen dat er ook een 4G versie van de tablet zal verschijnen.

Het is niet duidelijk of HP voor de ElitePad 1000 opnieuw diverse ‘jackets’ zal ontwikkelen. De jackets waren een unieke feature van de ElitePad 900. Met deze multifunctionele hoezen werd het bijvoorbeeld mogelijk de tablet extra te beschermen, terwijl andere jackets extra aansluitingen of een extra accu boden.

HP ElitePad 900

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer