Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
17 december 2013

Huawei komt met nieuwe MediaPad

Huawei MediaPad S10-232ua TabletGuide.nl

Een publicatie van de Bluetooth Special Interest Group (SIG), de organisatie die Bluetooth-standaarden wereldwijd toekent en controleert, onthult een nieuwe tablet van Huawei. De Huawei S10-232ua lijkt een MediaPad tablet te worden. Het ontwerp dat we zien op de bijgeleverde foto heeft veel gelijkenissen met de al uitgebracht Huawei MediaPad tablets.

Eerder al bracht Huawei de MediaPad 10 FHD en de MediaPad 10 Link uit. Deze Huawei tablets lieten geen grote voetafdruk achter in de Benelux. Eerder deze maand liet het Chinese bedrijf weten haar vleugels verder te willen uitspreiden over de Benelux met een hele familie nieuwe smartphones en tablets.


De Huawei MediaPad S10-232ua wordt een compleet uitgeruste Android tablet, als we het bijschrift lezen.

Huawei MediaPad S10-232ua screenshot TabletGuide.nl

De Huawei MediaPad S10-232ua gaat WiFi- en 3G-ondersteuning krijgen, evenals (uiteraard) een Bluetooth-toepassing. De aluminium behuizing is 8,8 millimeter dun, exact gelijk aan de Huawei MediaPad 10 FHD. Het is duidelijk een 10 inch tablet. Hoewel een hd video-ondersteuning wordt benoemd is het niet zeker of deze tablet een full hd resolutie gaat krijgen. Wel vaker zien we fabrikanten promoten met termen als ‘hd’ zonder dat daadwerkelijk een full hd resolutie beschikbaar is.

De tablet wordt wereldwijd uitgebracht volgens de Bluetooth SIG documentatie.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook ... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.