Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
15 oktober 2013
Bron: Wi-Fi.org

Onbekende ASUS K00S FonePad verschijnt online

ASUS FonePad K00S

Gisteren heeft een onbekende ASUS tablet de goedkeuring gekregen van de WiFi Alliance. Dit gebeurde onder de naam ASUS K00S, een type dat we niet eerder tegenkwamen. Een zoektocht over internet levert wel wat resultaten op, maar die resultaten geven meer vragen dan antwoorden. Volgens een Indonesische keuringsdienst zou de K00S een tablet zijn in de FonePad familie en dit wordt door de informatie ondersteund, want met de K00S kun je ook bellen.

Volgens de bekende informatie draait deze tablet op Android 4.3 en is hij uitgerust met een 1.2 GHz processor en 1GB RAM. Het 7 inch scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels en het apparaat weegt 340 gram. Hij heeft een 5 megapixel camera aan boord en een 3 megapixel webcam. Hij ondersteunt WiFi, Bluetooth en heeft een USB aansluiting. Daarnaast is er een SD slot aanwezig.


De foto’s van de K00S die we op een andere site vonden tonen een tablet die niet lijkt op de inmiddels bekende FonePad modellen. Vooral de achterzijde van de K00S komt niet overeen met de achterzijde van het eerste FonePad model. Ook de onlangs aangekondigde FonePad 7 heeft een ander uiterlijk dan op de foto’s getoond.

Kortom, we kunnen dit nieuwe FonePad model niet plaatsen en vragen ons af of het om een nieuw, nog niet aangekondigd model gaat. Wie het weet mag het zeggen!

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.