Nieuwe ASUS Transformer Pad Infinity (K00C) verschijnt bij FCC

3

De Amerikaanse keuringsdienst FCC heeft de Bluetooth gerelateerde onderdelen van een niet eerder geteste ASUS tablet goedgekeurd. Uit de bijbehorende documenten kunnen we de eerste kenmerken halen van dit nieuwe apparaat. Uit de illustraties kunnen we opmaken dat het om een 10-inch model gaat in de Transformer Pad reeks. Waarschijnlijk gaat het om de in juni aangekondigde ASUS Transformer Pad Infinity. De ASUS K00C, zoals het toestel nu nog heet, wordt geassembleerd door het Pegatron concern.

Als het inderdaad om de nieuwe Infinity gaat, dan is dit de eerste ASUS tablet met een NVIDIA Tegra 4 processor en een 2560 x 1600 pixels display.

De K00C beschikt over een WiFi-, Bluetooth- en GPS antenne. De Bluetooth 3.0 connectie ondersteunt EDR. Hij heeft een enkele luidspreker en een camera aan de achterzijde. Hoogstwaarschijnlijk is er ook een webcam boven het display geplaatst.

De tekening laat verder zien dat er aan de onderkant van de tablet twee uitsparingen zijn aangebracht. Dit ondersteunt het vermoeden dat het om de nieuwe Transformer Pad Infinity zal gaan. De K00C zal als hybride tablet te gebruiken zijn, samen met een optioneel toetsenbord dock.

Tot nu toe zijn alle ASUS tablets in de Transformer Pad reeks uitgerust met het Android besturingssysteem. We gaan er daarom vanuit dat de K00C hierop geen uitzondering zal zijn.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

3 reacties

 1. Goed nieuws van Asus.
  Ben al meer dan een jaar een enthousiaste gebruiker van een Asus Infinity die dagelijks meerdere uren in gebruik is, zowel zakelijk als privé. Ben nog steeds zeer tevreden over de veelzijdigheid van deze tablet. Heel simpel gezegd ben ik nog geen andere tablet tegengekomen die mij een betere functionaliteit en gebruiksgemak geeft.
  Hoewel ik zeker geen klachten heb is meer snelheid altijd welkom natuurlijk, mits accuduur er niet onder lijdt. Het nut van een nog hogere resolutie betwijfel ik, maar mijn oordeel daarover stel ik uit tot ik de nieuwe Infinity in real life gezien heb.

 2. Dirk Verstraeten op

  Verleden week de nieuwe asus transformer pad K00C gekocht bij Mediamarkt.
  Zeer aangenaam toetsenbord en scherm.
  Maar, tijdens die week verdween het beeld van het scherm op onverwachte momenten. Niet te doen…
  Ik wou hem reeds terugbrengen naar de winkel.

  Ondertussen een nieuwe update ge¨installeerd en op een site gevonden dat je de optie ‘scherm automatisch draaien’ moet afzetten.

  Sindsdien slechts 1 maal een zwart scherm mogelijk wegens energie management?

  NU wel tevreden over deze zeer functionele ‘android notebook’

Reageer