Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
31 juli 2013

Apple test iPad Mini met A6 processor, zonder Retina scherm

iPad MiniApple test momenteel een iPad Mini met een snellere processor maar zonder Retina scherm, zo meldt 9to5mac vandaag. De nieuwe iPad Mini is opgedoken in de iOS 7 code. In een verborgen bestand met ondersteunde iOS 7 apparaten wordt de nieuwe tablet opgevoerd.

De nieuwe iPad Mini is uitgerust met een A6 processor. Deze processor wordt momenteel ook gebruikt in de iPhone 5. De nieuwe processor zal een flinke snelheidswinst met zich meebrengen.


Tegen alle verwachtingen in, lijkt Apple de nieuwe Mini niet uit te gaan rusten met een Retina scherm. Dit blijkt uit het feit dat Apple geen ondersteuning in heeft gebouwd voor hoge resolutie afbeeldingen en iconen, in combinatie met deze nieuwe tablet.

Dat Apple bovenstaande iPad Mini momenteel aan het testen is, betekent niet dat een Retina model van tafel is. Het is heel goed mogelijk dat er meerdere versies van de iPad Mini parallel in ontwikkeling zijn. Het is net zo min zeker dat het vandaag gelekte model werkelijk in de winkels zal belanden.

iPad-mini-1

Apple iPad Mini

vanaf € 314.95
  • Schermdiagonaal 7.9 inch
  • Besturingssysteem iOS
  • Schermresolutie 1024 x 768
  • Afmetingen 200 x 134.7 x 7.2 mm
  • Processor Apple A5 (dual-core)
  • Gewicht 312
  • Opslagruimte 16 GB / 32 GB / 64 GB /
  • Introductiedatum november 2012
Alle specificaties >
Gemiddelde beoordeling na 4 gebruikersreviews:
8
Briljant Mogelijkheden Redelijk Scherm Goed Batterij Goed Gebruiksgemak Goed Opslagruimte Goed Vorm Goed Mobiliteit Redelijk Duurzaamheid
Lees de reviews > Schrijf een review

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.