Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Apps
25 juli 2013

IKEA catalogus app krijgt virtual reality

IKEAIKEA heeft haar catalogus app aangepast aan de catalogus van 2014. Daarbij zijn een aantal ingrijpende veranderingen doorgevoerd, zo schrijft het bedrijf op de app-pagina in de App Store. Door middel van augmented reality kun je nu populaire IKEA producten virtueel in je eigen huis plaatsen, door gebruik te maken van de camera van je iOS apparaat. De update voor Android is nog niet beschikbaar, maar dat zal niet lang meer duren.

Nog niet alle meubelen zijn beschikbaar in de VR modus. De apps werken samen met de gedrukte catalogus. Door de catalogus te scannen geeft de app meer informatie over een IKEA product. Naast de VR modus zijn er ook video’s en 360 graden foto’s van interieurs in de app te vinden.


IKEA Nederland is dit jaar actief geworden op de diverse sociale media, zoals Twitter en Facebook. Deze kanalen zijn in de nieuwe versie van de catalogus app geïntegreerd.

De iOS app is nu te downloaden in de App Store.

IKEA

IKEA Catalogus

  • Ontwikkelaar Inter IKEA Systems
  • Platform(en) Android / iOS /
  • Categorie Lifestyle
  • Downloaden

Auteur: Rens Blom

Rens (17) schrijft al geruime tijd nieuwsartikelen en reviews voor diverse online (techgerelateerde) media, waaronder TabletGuide. Meer informatie over deze jongen - die net a... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.