Archos Arnova 101 G4 verschijnt bij FCC

0

Arnova is de budget tabletreeks van Archos. Het merk brengt een groot aantal tablets naar de markt, zodat er voor elke wens en voor elke portemonnee een tablet verkrijgbaar is. Vandaag is er een nieuw type Arnova tablet verschenen bij de Amerikaanse keuringsdienst FCC. Deze tablet is onderdeel van de 4e generatie Arnova tablets en draagt de naam Archos Arnova 101 G4.

Helaas kunnen we uit het testrapport weinig informatie halen en ook een rondje langs de digitale velden leert ons dat er over deze tablet nog vrijwel niets bekend is. Het document vertelt dat er tests zijn uitgevoerd met de WiFi ontvangst van de tablet en dat het apparaat een afmeting heeft van 27 cm x 16 cm x 1 cm.

De andere, inmiddels aangekondigde, telg in de G4 serie is de Archos Arnova 97 G4. Deze tablet beschikt over een IPS LCD display, een 1.6 GHz dual-core processor en een quad-core grafische processor. We zijn benieuwd of deze 101 G4 vergelijkbare specificaties zal ontvangen of dat het iets grotere scherm niet de enige upgrade is.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer