Huawei MediaPad 7 Vogue verschijnt bij FCC

0

Huawei Mediapad 7 VogueDe 7-inch Huawei MediaPad 7 Vogue, waarvan de eerste specificaties in maart uitlekten, is ingediend bij de FCC. Dat betekent waarschijnlijk dat het apparaat klaar is voor productie en binnen afzienbare tijd in de winkels zal verschijnen. De budgettablet zal draaien op Android Jelly Bean 4.1.

Specificaties

Uit de eerder gelekte informatie kon al worden opgemaakt dat de tablet een schermresolutie van 1024 x 600 pixels zal krijgen en een microHDMI uitgang. Hij is uitgerust met een ARM Cortex A9 processor en 1GB RAM. De verwachting was dat de Vogue in drie versies verkrijgbaar zal zijn: WiFi-only / WiFi +3G / WiFi + 4G.

Nieuwe informatie

Uit de FCC rapporten wordt duidelijk dat de Vogue inderdaad een 4G model zal krijgen. Het is niet duidelijk of ook telefonie ondersteund gaat worden, maar dat sluiten we zeker niet uit. De tablet zal Bluetooth gaan ondersteunen en op de foto van de achterzijde is duidelijk te zien dat het apparaat een camera zal krijgen.

Prijs en beschikbaarheid

Het is niet duidelijk wanneer de MediaPad 7 Vogue verkocht gaat worden. Als Huawei het apparaat succesvol wil maken, zal de verkoopprijs laag gehouden moeten worden. De specificaties blijven achter bij andere laag geprijsde tablets, dus zal de prijs het verschil moeten maken.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer