Inloggen RegistrerenTip ons Contact
12 april 2013

Beste koop: Top 3 tablet abonnementen [april 2013]

Elke maand kiest TabletGuide de beste abonnementen voor je 3G of 4G tablet. Met behulp van de tablet abonnementen vergelijker worden alle abonnementen met elkaar vergeleken. Niet de goedkoopste abonnementen winnen altijd. Looptijd, flexibiliteit, databundel en andere abonnementsvoorwaarden tellen mee. Wat is het beste en meest interessante abonnement van april 2013? Je leest het in de TabletGuide - top 3 tablet abonnementen.



bestekoop_april_20131. Telfort 500 MB Internet abonnement

Provider: Telfort
Looptijd: 1 jaar
Databundel: 500 MB
Kosten per maand: €10,- (eerste 12 maanden)
Daarna: €17,-
Meer informatie: Telfort.nl

Meer informatie over dit tablet abonnement

Telfort biedt een no-nonsens abonnement voor je tablet. Dit jaar-abonnement kost gedurende het hele contract een tientje per maand. Je krijgt daarvoor een maandelijkse databundel van 500 MB. Genoeg om regelmatig mobiel internet op je tablet te kunnen gebruiken. Als je databundel die maand op is dan wordt het abonnement stopgezet en ontvang je een sms. Je betaalt dus nooit teveel. Je kunt daarna optioneel MB’s bijkopen (€7,50 voor 250 MB). De downloadsnelheid is met 2 MB/s niet al te hoog maar vlot genoeg voor alle basis taken zoals e-mailen en het surfen op internet. Het internetabonnement wordt wel flink duurder €17,- per maand) na het eerste jaar dus zet een reminder in je agenda zodat je op tijd het data abonnement opzegt. Wil je langer gebruik maken van de korting, bestel dan het 2-jarig abonnement waarbij de korting 24 maanden geldig is. Het bestellen vergt wel wat moeite. Klik op deze link en selecteer ‘geen belminuten’ en ‘geen sms’ en de databundel van 500 MB. Kies je simkaarttype en ga verder met afrekenen.

2. Telfort 1000 MB Internet abonnement

Provider: Telfort
Looptijd: 1 jaar
Databundel: 1 GB
Kosten per maand: €15,- (eerste 12 maanden)
Daarna: €20,-
Meer informatieTelfort.nl

Meer informatie over dit tablet abonnement

Wederom een no-nonsens tablet abonnement van Telfort. Dit jaar-abonnement kost gedurende het hele contract een 15 euro per maand. Je krijgt daarvoor een maandelijkse databundel van 1000 MB. Genoeg om regelmatig mobiel internet op je tablet te kunnen gebruiken of soms een video te streamen of groot bestand te downloaden. Als je databundel die maand op is dan wordt het abonnement stopgezet en ontvang je een sms. Je betaalt dus nooit teveel. Je kunt daarna optioneel MB’s bijkopen (€7,50 voor 250 MB). De downloadsnelheid is met 2 MB/s niet al te hoog maar vlot genoeg voor alle basis taken zoals e-mailen en het surfen op internet. Het internetabonnement wordt wel flink duurder €20,- per maand) na het eerste jaar dus zet een reminder in je agenda zodat je op tijd het data abonnement opzegt. Wil je langer gebruik maken van de korting, bestel dan het 2-jarig abonnement waarbij de korting 24 maanden geldig is. Het bestellen vergt wel wat moeite. Klik op deze link en selecteer ‘geen belminuten’ en ‘geen sms’ en je gewenste databundel. Kies je simkaarttype en ga verder met afrekenen.

3. Ziggo Sim Only Plus

Provider: Telfort
Looptijd: 1 maand (maandelijks opzegbaar)
Databundel: 2 GB
Kosten per maand: €17,45 (eerste 4 maanden)
Daarna: €30,45
Meer informatieZiggo.nl (en klik links op ‘Mobiel’)

Meer informatie over dit tablet abonnement

Een ideaal tijdelijk maandabonnement voor iemand die van plan is om gedurende enkele maanden veel mobiele data te gebruiken op zijn of haar tablet. Dit maandelijks opzegbaar abonnement heeft een grote databundel van 2 GB. De minimale contractduur is 1 maand. De eerste 4 maanden betaal je slechts €17,45 per maand. Daarna ga je €30,45 betalen. Ideaal voor de eerste 4 maanden dus! Zet een reminder in je agenda om je abonnement op tijd op te zeggen als je niet meer wilt betalen na 4 maanden. De maximale downloadsnelheid is 7,2 Mb/s. Bereik je de datalimiet van die maand dan hoef je niet bij te betalen. De snelheid wordt teruggeschroefd zodat synchronisatie of Whatsapp mogelijk blijft op een zeer laag niveau. Datagebruik in het buitenland is niet mogelijk. Let wel op de aansluitkosten van ongeveer een tientje. Het vinden van het aanbod is wat lastig. Klik op deze link en navigeer naar ‘Mobiel’ in de linker kolom. Daar vind je lager op de webpagina de sim only abonnementen zonder dongel.

 

Bekijk en vergelijk hier alle tablet sim only abonnementen. Of ga naar alle tablet prepaid aanbiedingen.

 

TabletGuide kiest maandelijks de beste tablet abonnementen. Deze top 3 tablet abonnementen worden geselecteerd op prijs (inclusief kortingen en aanbiedingen), looptijd, downloadsnelheid, databundel en andere abonnementsvoorwaarden. TabletGuide heeft geen relatie met de tablet abonnement providers. Deze toplijst wordt samengesteld met behulp van de tablet abonnementen vergelijker. In sommige gevallen krijgt TabletGuide een vergoeding per afgesloten abonnement. Dit zijn standaard marketing afspraken die geen invloed hebben op de beoordeling van de abonnementen. Bekijk hier de historie van de top 3 tablet abonnementen van de maand.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als ... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.