Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
9 november 2012

Signalen van Acer Iconia Tab A220 duiken op

In de resultaten van een third-party benchmark test, een online test om de prestaties van tablets mee te meten, komt een opvallende gegadigde naar voren. Zo heeft een Acer Iconia Tab A220, een tot nu toe onbekend model, de GLBenchmark 2.5 test uitgevoerd. De informatie die de deze test oplevert, inclusief de resultaten van de test, zijn niet indrukwekkend. Volgens NotebookItalia betreft een 10-inch (1280 x 720) tablet met een Tegra 3 processor. Dit is identiek aan de Acer Iconia Tab A210 die je nu al in de Nederlandse winkels kunt kopen. Het enige verschil dat naar voren komt is de update van het besturingssysteem van Android 4.0 naar Android 4.1.


Het kan zijn dat het dezelfde tablet-pc betreft en dat Acer de tablets die het gaat verkopen met Android 4.1 een ander typenummer geeft om het verschil duidelijk te maken. Echter, aannemende dat Acer zoals beloofd de huidige A200 tablets gaat updaten naar Android Jelly Bean, lijkt deze stap ons onlogisch. In dat geval zouden we ook signalen moeten gaan zien van de A510 (A520?) en de A700 die een Android 4.1 update zullen gaan krijgen.

Bekijk hier de resultaten van de benchmark test van de nieuwe Acer Iconia Tab A220.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook ... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.