Samsung start met uitrol Android 4.1 update voor de Galaxy Note 10.1

1

De Jelly Bean software update voor de Galaxy Note 10.1 wordt vanaf dit moment uitgerold. De gelukkige bezitters van deze Samsung tablet in Duitsland melden de start van de uitrol en hebben de update succesvol gedownload en geïnstalleerd. Samsung heeft deze software update al direct bij de lancering van de grote Note tablet beloofd.

UPDATE: de Android 4.1 software update voor de Samsung Note 10.1 is vanaf half maart 2013 te downloaden voor Nederlandse en Belgische gebruikers.

De update naar Android 4.1 is nog niet gemeld door Nederlandse bezitters van de Galaxy Note 10.1. Als jij een Samsung Note 10.1 in Nederland hebt gekocht en je ontvangt de OTA update naar Android 4.1, laat het dan weten in de reacties.

De 10-inch Samsung Galaxy Note 10.1 is de opvolger van de 5-inch Galaxy Note. De Android tablet beschikt over een van de snelste processoren, binnen het 10-inch Android segment. Ondanks de wat tegenvallende Samsung-software viel de tablet bij ons in de smaak, zoals blijkt uit de geschreven Samsung Note 10.1 review.

In de maand november heeft Samsung een cashback actie waarbij je 75 euro terugkrijgt van Samsung bij aankoop van de Note 10.1. Lees hier alle details van de Note 10.1 cashback actie.

Android 4.1 biedt enkele nieuwe features en verbeteringen ten opzichte van Android 4.0. Zo is de software stukken sneller geworden door veel efficiëntieverbeteringen. Ook krijg je de beschikking over nieuwe functies zoals Google Now. Lees hier alle nieuwe features van Android 4.1 Jelly Bean.

Overigens is 4.1 niet de nieuwste Android-versie van dit moment. Recentelijk publiceerde Google al Android 4.2, welke onder andere te vinden is in de Nexus 10.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 10.1 inch
  • Besturingssysteem Android 4
  • Schermresolutie 1280 x 800
  • Afmetingen 262 x 180 x 89 mm
  • Processor quad-core Samsung processor
  • Gewicht 597 gram
  • Opslagruimte 16
  • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

1 reactie

Reageer