Lenovo ThinkPad Twist nu te koop

0

Vanaf nu kun je de eerste Lenovo Windows 8 convertible kopen in Nederland. De Lenovo ThinkPad Edge Twist is een flexibele ultrabook. Met een draaibaar beeldscherm, een ontwikkeling die overigens niet succesvol was in het begin van dit millenium. Met de nieuwe Touch-interface van Windows 8 moet hier verandering in komen. De dikke laptop is inmiddels een dunne ultrabook geworden. De Lenovo Twist is een zakelijk model wat terug te zien is in de specificaties en de prijs. Je zult zo’n 1.000 euro neer moeten tellen, inclusief BTW, als je dit apparaat in handen wilt krijgen.

Je kunt de ThinkPad Twist vanaf nu kopen bij deze winkels: CentralpointMaxICT en Castle Telecom. Bekijk hier alle Lenovo Windows 8-modellen met touchscreen. Of bekijk het volledige Windows 8 tablet- en convertible-aanbod.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer