AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
7 november 2012

ASUS Vivo Tab RT te koop in Nederland

De eerste Windows RT tablet-computer van ASUS is vanaf nu te koop in de Nederlandse winkels. Deze Transformer-achtige tablet geeft je een Windows 8-ervaring in de vorm van een tablet, maar ook in de vorm van een ultrabook. Met behulp van een bijpassend keyboard docking station kun je de tablet transformeren tot een ultrabook. In combinatie met de Windows RT-software heeft deze Vivo Tab RT een productieve insteek.

ASUS Vivo Tab RT

De ASUS Vivo Tab RT heeft een 10,1-inch (1366 x 768 - IPS) beeldscherm en wordt aangedreven door de quad-core Tegra 3-processor van Nvidia. Als ondersteuning wordt 2 GB RAM meegeleverd, om  het Windows RT-systeem te kunnen draaien. Al met al uitstekende specificaties!


Een ander voordeel van deze ASUS Windows RT tablet-pc zijn de goede connectiviteitsopties. Zo beschikt deze ASUS tablet over een microSD-slot (SDXC), microHDMI, NFC en Bluetooth.

Docking met toetsenbord

Het docking station biedt een extra accu voor een langer werkgenot van de tablet. Ook biedt dit docking station 2 USB-poorten (host) en een volwaardig SD-slot.

Wil je meer weten over deze tablet-pc? Lees dan de ASUS Vivo Tab RT specificaties, of bekijk de ASUS Vivo Tab hands-on review video. We raden je, bij serieuse interesse, aan om ook dit artikel eens goed door te lezen: de verschillen tussen Windows 8 en Windows RT.

Vivo Tab RT kopen

De 64 GB WiFi-versie kun je vanaf nu kopen in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 699 euro. Met docking station ga je maar liefst 829 euro betalen voor dit apparaat. Voor het 3G-model betaal je 100 euro meer. In deze winkels kun je de ASUS Vivo Tab RT kopen:

Zonder keyboard dock

Komplett
Paradigit
Computerland
Centralpoint
MaxICT
Alternate
TakeITnow
Saturn
MediaMarkt
Tabletcenter

Met keyboard dock

Tabletcenter
Komplett
Paradigit
Computerland
Centralpoint
MaxICT
Alternate
TakeITnow

Vivo Tab RT met abonnement

Vodafone biedt deze tablet-pc ook aan in combinatie met een abonnement. Bekijk hier alle Vodafone Vivo Tab RT aanbiedingen. Storm zal het daar niet lopen, aangezien je zelfs bij het duurste 2-jarige abonnement nog zo’n 260 euro bij zal moeten betalen.

Schrijf je in voor onze Windows nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle Windows 8 en Windows RT tablets en apps.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten.

2 reacties

  1. Kleine correctie. Bij Alternate kost de 64GB € 729,-incl. dock. Heb er vanmorgen mee gespeeld, doch RT ondersteund geen .exe files. Ook Video_TS was niet af te spelen op de demo RT. Qua design een mooie tablet, maar ik wacht wel op de full Windows 8 tablets.

  2. Voor zover ik kan zien betreft het momenteel enkel het Wifi model, niet de 3G. enig idee wanneer die leverbaar gaat zijn? Ik kan niet wachten om naar de winkel te “rennen” en mijn iPad “in te leveren”.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.