AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
10 oktober 2012

Weer nieuwe iPad Mini foto’s. Verkoop start 2 november.

De lancering van een kleinere iPad, de iPad Mini, lijkt dichterbij te komen. De verwachting is dat morgen de uitnodigingen verzonden zullen worden voor de lancering van het apparaat. Apple heeft nog nooit een woord gesproken over de iPad Mini en toch lijkt er al veel over het apparaat bekend te zijn. Uiteraard allemaal gebaseerd op geruchten. Pas na bekendmaking zullen we weten welke geruchten op waarheid gebaseerd waren en welke compleet uit de duim gezogen. Vandaag verschenen nieuwe foto’s van de iPad Mini op Twitter.

Sonny Dickson, een Australische medewerker van 9to5 Mac, publiceerde de foto’s in zijn timeline. Hoe hij de iPad Mini in bezit heeft gekregen en of het een échte iPad Mini is, dat wordt uit zijn berichten niet duidelijk. Het zou hier ook kunnen gaan om een zogenaamde mockup of dummy.


Op de foto’s is duidelijk de kleinere 9-pins connector te zien. Onder de naam iPad staat geschreven dat deze iPad Mini 32GB opslagruimte zou bevatten. Wanneer de foto’s authentiek zijn, is de komst van een 32GB iPad Mini dus meteen bevestigd. We zien de iPad Mini in combinatie met de Nieuwe iPad en in combinatie met de iPhone 5.

DutchCowboys schrijft vandaag dat de iPad Mini op 2 november beschikbaar zal zijn in Nederland. Ze voeren hiervoor een anonieme bron aan die op de hoogte zou zijn van het Nederlandse distributieschema.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Een reactie

  1. Hij lijkt wel verdacht veel op de Nexus7…

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.