Lenovo IdeaPad Yoga 13 hands-on review [VIDEO]

0

In januari zagen we de Lenovo IdeaPad Yoga 13 al voorbij komen op de CES in Las Vegas. De lenige laptop, die om te draaien is tot een tablet-pc met 13,3-inch touchscreen, zagen we afgelopen weekend weer terug tijdens de IFA 2012. Helaas werkte de test-versie van Windows 8 niet mee, vandaar dat we slechts een review van de hardware hebben kunnen maken. Wel kregen we goed nieuws te horen van Lenovo. De Yoga 13 zal naar Nederland komen!

Helaas is de adviesprijs van deze Lenovo IdeaPad Yoga 13 nog niet bekend gemaakt.

De specificaties van deze convertible van Lenovo staan ook nog niet vast. Lenovo kan aan de distributeurs en retailers verschillende modellen leveren. Vandaar dat onderstaande specificaties meerdere opties kunnen bevatten.

  • Gewicht: ongeveer 1,4 kilogram
  • Formaat: 17 millimeter dun
  • Besturingssyteem: Windows 8 of Windows 8 Pro
  • Beeldscherm: 13,3 inch IPS (1600 x 900)
  • Processor: Intel i3, i5 of i7 (derde generatie)
  • Werkgeheugen: tot 4 GB RAM
  • Opslag: tot 256 GB

Veel meer weten we nog niet van deze Lenovo consumentenlaptop en tablet in één.

Ik verwacht dat de vraag naar dit systeem, met de komst van veel concurrenten in de vorm van tablets, hybride apparaten en convertibles, geen groot succes zal hebben. Zoals je in onderstaande video kunt zien is het systeem om de laptop om te draaien naar een tablet nogal onhandig. Daarnaast blijf ik het raar vinden dat het toetsenbord op deze manier op de tafel komt te liggen.

Wanneer je deze Lenovo convertible in Nederland kunt kopen lees je dat op TabletGuide.nl.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer