AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
30 augustus 2012
Bron: Engadget

Amazon Kindle Fire uitverkocht. Komt de opvolger volgende week?

Amazon heeft vandaag laten weten dat de Kindle Fire tablet volledig uitverkocht is. Volgende week organiseert Amazon een persconferentie, dus we mogen ervan uitgaan dat de opvolger van de Kindle Fire op die dag geïntroduceerd zal worden. De kans dat de Kindle Fire dus nog ooit de status ‘op voorraad’ zal krijgen is klein.

Het Amerikaanse bedrijf zal alles op alles moeten zetten om te concurreren tegen de Google Nexus 7 en de nog aan te kondigen iPad Mini. Het is maar de vraag of een nieuwe Kindle Fire het succes van de eerste kan overtreffen.


Volgens geruchten zal Amazon later dit jaar een Nederlandse vestiging openen. Dit zou betekenen dat de opvolger van de Kindle Fire ook de Nederlandse markt zal gaan bereiken.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.