Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
23 augustus 2012

Amazon persconferentie op 6 september. Nóg een 7 inch tablet?

amazon.com logo

September zou zomaar eens de maand van de 7 inch tablets kunnen worden. Waarschijnlijk ligt vanaf 3 september de Nexus 7 in de Nederlandse schappen. Apple zal waarschijnlijk op 12 september de iPad Mini introduceren en vandaag wordt bekend dat Amazon een evenement gepland heeft op 6 september. De kans is groot dat ze op die dag de opvolger van de Kindle Fire zullen presenteren.

Het te presenteren apparaat is inmiddels door Amazon langs de FCC geloodst. Althans, door één van de vele schaduwbedrijfjes van Amazon. Het gebruik van schaduwbedrijven is een beproefde methode om geheime ontwikkelingen onder de radar uit te kunnen voeren.


Helaas weten we niet of het een tablet betreft of dat Amazon met een nieuwe e-reader zal komen. Natuurlijk hopen we op het eerste.

Een nieuwe Amazon tablet is voor het eerst relevant nieuws voor Nederlandse lezers. Amazon is volgens berichten momenteel bezig een Nederlandse divisie op te starten. De kans is dus groot dat een nieuwe tablet op termijn ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar zal zijn.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.