AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
23 augustus 2012

‘Google Nexus 7 op 3 september verkrijgbaar in Europa’

Het wordt steeds duidelijker dat Google en ASUS haast maken met de Nexus 7 tablet. Werd eerder al bekend dat de Google Nexus 7 in september in Europa te koop zou zijn. Later werd duidelijk dat ook Nederland in september aan de beurt is. De afgelopen dagen kwamen steeds meer geruchten naar buiten over de introductiedatum van de Google Nexus 7. Nu verschillende geruchten uit verschillende landen elkaar bevestigen lijkt de lanceerdatum van de Nexus 7 in Europa met grote waarschijnlijkheid vast te staan: maandag 3 september is de grote dag.

In ieder geval in Duitsland (bron) en Frankrijk (bron) lijkt 3 september de release datum te zijn van de 7-inch Nexus tablet. Verschillende bronnen bij verschillende retailers in deze landen geven aan dat de Google Nexus 7 vanaf 3 september te koop zal zijn. Het gaat dan, zoals verwacht, om het 16 GB-model dat je voor 249 euro kunt kopen.


Ook in Italïe zijn deze geruchten aannemelijk. ASUS Italië heeft aangegeven dat de Nexus 7 vanaf ‘begin september’ te koop zal zijn. Een exacte datum wordt niet genoemd.

We hebben contact opgenomen met ASUS Nederland en hopelijk kunnen zij ook uitsluitsel geven over de releasedate van de Nexus 7 in Nederland. Indien we meer te weten komen dan lees je dat op deze pagina.

Gezien de populariteit van deze 7-inch Google tablet in het buitenland is het goed om de ontwikkelingen in de gaten te houden. De kans is groot dat de Nexus 7 snel na de start van de verkoop uitverkocht zal zijn.

Houdt TabletGuide.nl (Facebook, Twitter) in de gaten voor het laatste nieuws.

Meer informatie

Google Nexus 7 specificaties & foto’s
Google Nexus 7 review
Google Nexus 7 (8 GB) prijzen (na lancering)
Google Nexus 7 (16 GB) prijzen (na lancering)
Google Nexus 7 accessoires (1)
Google Nexus 7 accessoires (2)

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten.

Prijzen google-nexus-7-op-3-september-verkrijgbaar-in-europa



De google-nexus-7-op-3-september-verkrijgbaar-in-europa wordt momenteel niet in Nederland verkocht.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.