Alle tablets vergelijken bij TabletGuide.nl

1

De functionaliteit stond al een tijdje live, maar nu willen we deze nieuwste aanwinst vermelden: tablets vergelijken in de tablet vergelijker. Met deze vergelijker kun je de specificaties van 2 of 3 tablets met elkaar vergelijken in één handig overzicht! Je kunt elke tablet die op de site vermeld staat vergelijken. In de vergelijking kun je meteen doorklikken naar de gekozen tablet.

Het vergelijken start in de tablet kiezer, die je ook kunt vinden in de navigatiebalk onder de naam ‘Tablets’. Daar vind je een overzicht van alle tablets die op deze site staan. Je kunt natuurlijk ervoor kiezen om op een bepaalde tablet te klikken na keuze. Als je dit doet vind je meer informatie, specificaties, optionele accessoires en prijzen van deze tablet. Indien beschikbaar is een overzicht te zien alle abonnementen waarbij je deze tablet gratis of met flinke korting te krijgen is.

In plaats van het klikken op de tablet, kun je 2 of 3 tablets selecteren. Dit vinkje vind je linksboven in het vakje van de tablet. Heb je 2 of 3 tablets geselecteerd, dan kun je rechtsboven op de pagina klikken op ‘Tablets vergelijken’. Deze knop geeft je een overzicht van alle specificaties van de gekozen tablets.

Vergelijk tablets op deze pagina.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmatig te vermijden met wandelen, wielrennen, wat lezen en mopperen op zowat alles wat op tv is.

1 reactie

Reageer