Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
23 juli 2012
Bron: BGR

Lanceert Samsung de Galaxy Note 10.1 op 15 augustus?

Samsung heeft de internationale pers uitgenodigd voor een bijeenkomst op 15 augustus. De uitnodiging geeft weinig prijs over het onderwerp, maar het Koreaanse bedrijf laat weten dat het om een nieuw toestel in de GALAXY lijn zal gaan. Genoeg reden om aan te nemen dat de langverwachte Galaxy Note 10.1 op die dag eindelijk gelanceerd zal worden. Dat zou tijd worden, want we hadden de tablet al in februari in onze handen.

De Galaxy Note 10.1 is de grotere broer van de originele Galaxy Note. Het is een 10.1 inch tablet met een drukgevoelige digitizer. Deze maakt het mogelijk om een pen te gebruiken op het scherm, waarbij de drukgevoeligheid zorgt voor een nauwkeurige registratie en een bijzonder realistische schrijf- en tekenervaring.


We zagen de Galaxy Note 10.1 eerder dit jaar tijdens het MWC in Barcelona. De tablet die misschien gelanceerd zal worden zal waarschijnlijk op enkele punten afwijken. Dat zal ook de reden zijn dat de lancering zo lang op zich laat wachten.

Binnenkort zal Samsung meer details vrijgeven over de bijeenkomst. Wanneer daar geen antwoorden uit komen, dan moeten we wachten tot woensdagmiddag 15 augustus.

Inmiddels is de eerste commercial verschenen van de Samsung Galaxy Note 10.1.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.