Software update naar Android 4.0.4 voor Yarvik TAB460, TAB461, TAB464, TAB467 en TAB468

17

Yarvik zit niet stil. Niet met het produceren van nieuwe tablets en niet met het updaten van haar bestaande tablet-assortiment. Enkele 9,7-inch en enkele 10,1-inch modellen van Yarvik krijgen namelijk een update naar Android 4.0, of een nieuwe versie van Android 4.0. De Yarvik TAB460 zal worden geüpdate van Android 2.3 naar Android 4.0.4. De Yarvik TAB461TAB464, TAB467 en de TAB468 zullen een nieuwe versie krijgen van Ice Cream Sandwich, welke hetzelfde is namelijk Android 4.0.4. Na de break vind je de nieuwe features en andere wijzigingen die deze software update met zich meebrengt. Één ding kunnen we alvast verklappen: maak je maar op voor de Google Play Store!

Dit zijn de wijzigingen van de nieuwe Android versie voor bovenstaande Yarvik tablets:

 • Verbetering stabiliteit;
 • Verbeterde camera software;
 • Soepelere schermrotatie;
 • Verbeterde WiFi (stabiliteit en herverbinding-verbeteringen);
 • Toevoeging: Play Store (!);
 • Update applicaties (ES File Explorer, FBReader E-Reader, MobiSoft Office Suite);
 • Geüpdate versie van de handleiding.

De software update naar Android 4.0.4 gaat helaas niet automatisch via een draadloze verbinding met de Yarvik servers. Je dient de tablet te koppelen met een pc met Windows XP, Windows Vista of Windows 7. Alle instructies staan in een handleiding. We raden je aan om de handleiding grondig door te nemen voordat je met de update van de Yarvik tablet start. Let ook goed op het versienummer van je tablet.

Vind hier de handleidingen (nu nog alleen in het Engels), de driver en de nieuwe firmware voor jouw Yarvik tablet.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

 • Schermdiagonaal 9.7 inch
 • Besturingssysteem Android 4
 • Schermresolutie 1024 x 768
 • Afmetingen 244 x 191 x 10 mm
 • Processor Cortex A8
 • Gewicht 655 gram
 • Opslagruimte 8
 • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

17 reacties

 1. Wie heeft de update naar 4.0.4 al succesvol kunnen uitvoeren ? bij mij (TAB 468) blijft ie hangen zodra je op pagina 7 van de handleiding heel even de usb stekker aan de kant van de tab opnieuw moet aansluiten. Het apparaat zou dan met de melding moeten komen om definitief te gaan formatteren en installeren, maar ipv daarvan blijft de zandloper draaien op de applicatie. Je kunt het programma (win 7 32 bit) daarna niet meer fatsoenlijk afsluiten (of met task manager) en rest dan alleen nog een reboot van de computer. Iemand ideeën ?

  • ook probleem gehad na image koppelen en usb stekker eruit halen en weer meteen erin doen. er gebeurde niets maar toen wij het vandaag op windows vista computers probeerden (ipv windows xp) werkte het opeens wel en nu is de update gedraaid!

 2. Had hetzelfde probleem met een TAB464. Op diverse computers met verschillende OS’s geprobeerd te upgraden zonder succes. Uiteindelijk werkte het nadat ik de tablet via de settings recovered had en de SD card verwijderd zodat alles schoon was.
  Hopelijk werkt dit ook bij anderen!

  succes!

  • Inderdaad hartstikke goed. Echter als ik het bestand TAB460 img wil openen, geeft deze aan dat het bestand niet wordt herkend of corrupt is. Ik heb zelfs al geprobeerd met brandprogramma IMGburn of Alcohol 120% een cd te branden en van daaruit te installeren. Overigens dedecteertt Windows 7 64 bit automatisch de GOTAB 464 en in het apparaatbeheer zichtbaar als: Alcatel Android ADB interface. Bovendien ziet Windows de opslag van de geheugens inclusief driveletters.

 3. cliffton van mal

  Hardstikke goed. Daar was ik naar op zoek; bedankt voor de links.

  Ik heb zelf sinds 2 maanden een yarvik tab 460 met cyanogenmod.

 4. Hallo,

  Ik heb een Yarvik TAB467 en ik wil graag de nieuwste android 4.04 er op zetten maar als ik bij stap 3 van de handleiding ben het onderdeel livesuit.exe doet hij niks meer??? zijn er meerdere mogelijkheden om de google play store er op te krijgen???

  groetjes Linsey

 5. Ik wil ook heel graag mijn Yarvick TAB467 GoTab Zetta opwaarderen met de Android 4.0.4, heeft iemand tips om me te helpen, ik kom steeds niet helemaal tot het eind, loopt steeds vast, en gaat dan dus ook niets erop zetten, volg geheel de Nederlandse handleiding.
  Hoop dat iemand me wil en kan helpen, alvast bedankt, groetjes

 6. Harmen Timmerman op

  Er gebeurt inderdaad heel weinig nadat ik de USB-stekker er kort heb uit gehaald, alleen dan dat mijn GoTAB 464 nu meldt om 20 seconden dat the process android.proces.acore has stopped en er dus ook geen invoerscherm meer is. Ik kan er dus niets meer mee. Updaten? Ho maar!

 7. fijn… heb de TAB464 upgrade er op gezet.. en nu ken ik nie in me tablet komen… hij pakt de touchcreen niet…. mooi is dat…. en nu ? hoe moet ik er nu in kome????
  dit is niet leuk!!

 8. Ik heb niet een Yarvik noble 7c gekocht maar is iedere keer binnen no time leeg en ik moet praktisch bovenop mijn router zitter om internet te kunnen ontvangen (WIFI)/ Dus ik heb er niets aan wat moet ik doen!

  • hoi al

   klaas
   je kan in je tablet komen, door beide knoppen power en volume + in te houden 10sec of alleen power zie je manual
   of door een andere android versie erop te zetten, via de pc met usb kabel bv.
   http://crewrktablets.arctablet.com/?p=2982 ik heb een tab09-410 en heb deze erop gezet..
   maar deze is compatible met mijne, er zit ook een kernel voor mijn type bij , er komen wel wat dingen bij kijken, maar er is veel over te vinden, maar weet je doet het op eigen risico..
   je moet em bv rooten , maar das geen probleem toch geen garantie meer
   wat je ook kan doen misschien is een usb toetsenbord erop aan sluiten en dan terug te zetten?..
   ik zou eens lezen wat je er nog mee kan, want ik dacht ook mijne dood was of kapot..
   er is best veel over en voor te vinden..

   jij: Ik heb ook een yarvik 467 het zijn klote dingen nooit weer en yarvik
   ik: dat lijkt mij logisch want yarvik is failliet sinds mei /april, dus ik raad iedereen geen yarvik te kopen omdat bv de garantie naar mijn inzien toch niet waargemaakt kan worden ;- )

Reageer