T-mobile & Vodafone verbeteren mobiel internet bundels

0

T-mobile verhoogt voor voor bestaande en nieuwe klanten de mobiel internet snelheid van de laptopabonnementen. Voor nieuwe klanten worden ook de bundels verhoogd van de bestaande mobiel internet op je laptop abonnementen. Vodafone heeft aangekondigd nieuwe internationale mobiel internet bundels te introduceren. Deze bundels zijn geldig bij je mobiel telefoonabonnement.

T-mobile verdubbelt de snelheden naar respectievelijk 3,6 Mbps, 7,2 Mbps en 14,4 Mbps vanaf 13 december. Voor bestaande klanten wordt de snelheidsverbetering automatisch aangepast. Voor nieuwe klanten worden de bundels verhoogd met 100 megabyte tot wel 1 gigabyte.

Terwijl T-mobile de abonnementen voor mobiel internet op je laptop verhoogt, introduceert Vodafone goedkope internationale internet op je mobiel bundels, vanaf 1 december. Deze bundels zijn geldig als je een Vodafone mobiel telefonie abonnement hebt in combinatie met een Internet blox. Met deze bundel kun je bijvoorbeeld voor 5 euro per maand in 16 landen gebruik maken van 1 Gb mobiel data verkeer. Ideaal om in het buitenland met je smartphone te tetheren naar je tablet bijvoorbeeld!

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer