AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
9 mei 2012
Bron: Yahoo

25% van de vrouwen heeft liever een tablet dan sex

In de VS houden ze wel van extremen. Zo heeft Yahoo ‘onderzocht’ wat de gemiddelde Amerikaan wil opgeven om de tablet-pc te mogen houden. Zoals het de bedoeling is van dit soort onderzoeken, kunnen opmerkelijke conclusies getrokken worden aan de hand van de resultaten. Zo zegt één op de vier vrouwen dat men het er voor over heeft om sex op te geven om de tablet te kunnen houden. Niet opmerkelijk: bij mannen is dit aantal veel lager. Maar er zijn nog meer interessante conclusies.

Het onderzoek werd uitgevoerd in de VS onder 2.000 respondenten in de VS in de leeftijd van 18 tot 64 jaar. Onderstaande resultaten komen uit het gedeelte van het onderzoek waarin de onderzoekers vragen wat men er voor over heeft om de tablet te kunnen houden. Alle respondenten zijn eigenaar van een willekeurige tablet-pc.


Dit zijn enkele andere opmerkelijke resultaten uit het onderzoek van Yahoo. Als je kon kiezen dan zou…

  • 15% van de respondenten zijn of haar auto een jaar lang opgeven om hun tablet te kunnen behouden;
  • 25% van de vrouwen geen sex meer hebben om de tablet te kunnen houden;
  • 13% van de mannen geen sex meer hebben om de tablet te kunnen houden.

Maar er zijn nog meer opmerkelijke resultaten te melden.

Zo geeft maar liefst 91% van de respondenten aan dat hij of zij de tablet-pc in bed gebruikt. Een derde van alle mannen neemt de tablet regelmatig mee naar de badkamer. 40% van de vrouwen zou dat nooit doen.

Alle resultaten van het onderzoek lees je op de website van Yahoo, of zie je in onderstaande infographic.

Foto: Dockem.com

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.