Samsung Galaxy Tab 10.1 MediaMarkt aanbieding

0

De MediaMarkt bestaat 12,5 jaar en heeft elke dag speciale aanbiedingen die het bekijken waard zijn. De aanbiedingen zijn geldig in de MediaMarkt winkels en in de webshop, waar de producten gratis bezorgd worden. De Samsung Galaxy Tab 10.1 (WiFi 16 GB) kost vandaag, en waarschijnlijk ook morgen, slechts 341 euro. Daarmee is deze tablet momenteel het goedkoopst bij de MediaMarkt. Maar ook de ASUS Transformer, een vergelijkbare tablet maar met momenteel een hogere Android versie, namelijk Android 4, is ook nog steeds in de aanbieding voor 333 euro.

ASUS Transformer

Maar niet alleen de Galaxy Tab 10.1 is nu in de aanbieding. De ASUS Transformer (WiFi 16 GB), wat een vergelijkbare tablet-pc is met Android 4 kost gedurende deze week slechts 333 euro.

Aanbieding

Deze aanbieding is alleen geldig op 4 en 5 mei 2012.

Online bestellen

Indien je de mogelijkheid hebt dan raden we je aan om altijd zoveel mogelijk online te bestellen. Bij online bestellingen zijn je consumentenrechten namelijk veel uitgebreider. Zeker bij MediaMarkt wordt hier heel coulant mee omgegaan. Zo kun je bijvoorbeeld binnen 10 dagen het product retourneren (indien zoveel als mogelijk is in nieuwstaat) zonder opgaaf van redenen. Dit kun je doen per post of bij een MediaMarkt vestiging. Retourneer je bij een vestiging dan krijg je direct je geld terug!

Bekijk hier de SGT 10.1 aanbieding.

SGT 10.1 WiFi 16 GB Zwart prijzen

[kk kkid=’967306′ number=’5′]

SGT 10.1 WiFi 16 GB Wit prijzen

[kk kkid=’967305′ number=’5′]

Klik hier om direct naar de MediaMarkt aanbieding te gaan

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer