Inloggen RegistrerenTip ons Contact
15 april 2012

Medion LifeTab nu ook online te bestellen

Aldi Medion LifeTab kopen

Medionshop.nl biedt vanaf vandaag de Medion LifeTab, ook wel de Aldi tablet genoemd, aan in haar online winkel. Dat is enkele dagen later dan gepland. Voor 429 euro (plus 7,95 verzendkosten) kun je de Medion LifeTab P9514 tablet laten thuisbezorgen. Hiervoor krijg je een 10,1-inch Android tablet met 32 GB geheugen en de optie om een simkaart te plaatsen in de tablet (3G). Al met al, zal blijken, is deze LifeTab tablet niet duur te noemen, als je haar vergelijkt met de concurrentie.

Specificaties

Een opsomming van de specificaties:


  • Beeldscherm: 10,1 inch LED (1280 x 800)
  • Software: Android 3.2 (upgrade naar Android 4 is beloofd)
  • Processor: 1,0 GHz dual-core (Nividia Tegra 2)
  • Geheugen: 1 GB RAM en 32 GB opslag
  • SD-slot (microSD kaart tot maximaal 32 GB)
  • WiFi + 3G
  • Camera: 2,0 megapixel voor en 5,0 megapixel achter
  • microUSB 2.0
  • BlueTooth, GPS, HDMI-poort
Meer specificaties en een uitgebreide beschrijving van de Medion LifeTab vind je hier. Of bekijk hier een Medion LifeTab review video.

Prijs

Voordat je de LifeTab eventueel wilt kopen adviseren we je na te denken over deze specs en de prijs. Andere tablets bieden verschillende modellen aan, zoals keuze in de hoeveelheid geheugen en de keuze of je wel of niet een 3G-module bij de tablet wilt. Hiermee krijgt de consument een ruime keuze met verschillende prijspunten. Gebruik je geen 3G dan hoef je hier geen extra geld voor uit te trekken.

Het geval is dat de Medion LifeTab prima geprijsd is in vergelijking met andere Android tablets met 32 GB geheugen en met een 3G-optie. Als je toevallig op zoek bent naar een tablet met deze features dan is de LifeTab het overwegen waard.

Hoef je niet per se 32 gigabyte geheugen, of ga je geen gebruik maken van mobiel internet via een simkaart (3G) dan is het al snel interessant om voor een andere tablet te kiezen, zoals de ASUS Transformer, de Samsung Galaxy Tab 10.1 of een andere 10-inch Android tablet. In de tablet vergelijker vind je alle populaire tablets. Selecteer in de linker kolom op de gewenste specificaties en bekijk welke modellen voor jou interessant zijn.

3G

Kies je voor een tablet met 3G-simkaartslot dan kun je een tablet abonnement nemen of kiezen voor een tablet prepaid simkaart. Vodafone ook nog een gemixed model, waarbij je een sim only tablet abonnement kunt nemen, die je op elk moment kunt laten pauzeren of laten stoppen.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als ... Lees meer

2 reacties

  1. hoe krijg ik een sim kaart van vodafon geinstaleed

  2. Ondersteund de browser van de P9514 of de S9714 flashplayer?.
    Ik wil een tablet kopen maar die moet wel flashplayer ondersteunen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.