HBO films nu ook te bekijken op je tablet

0

Sinds kort biedt Ziggo een concurrerend filmkanaal naast Film 1, namelijk HBO. Via 3 lineaire kanalen kun je voor een vast maandbedrag films bekijken op je tv. Nieuw is dat je bij dit abonnement ook gratis online naar deze films kunt kijken. En dat kan dus ook op een tablet. Het besturingssysteem is niet van belang, want HBO heeft voor alle populaire toestellen een app ontwikkeld. Die is dus beschikbaar voor Android tablets en telefoons, maar ook voor de iPad en iPhone.

Op tv kun je kijken naar HBO films in HD. Op internet en via de applicatie kun je, na het inloggen, de films bekijken in maximaal DVD kwaliteit. De werkelijke kwaliteit van de film op je tablet hangt af van de snelheid van je internetverbinding. Op een computer is de maximale beeldkwaliteit van de films 2 Mbit per seconde. Op je smartphone of tablet is dit maximaal 700 Kbit per seconde. De films worden uitgezonden zonder reclame.

HBO is bekend om haar populaire films en series, zoals The Sopranos, Boardwalk Empire, Sex in the city en Luck. Maar op dit moment is nog maar een kleine selectie van enkele HBO series en films te zien via een van de drie kanalen of via de HBO on demand dienst.

Downloaden: HBO Go voor Android (gratis)
Downloaden: HBO Go voor de iPad (gratis)

Meer informatie over tv, films en series kijken op je iPad of Android tablet? Lees het artikel tv kijken op je tablet, of films en tv series kijken op je iPad.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer