ASUS presenteert twee Eee Pad Memo tablets [UPDATE]

1

ASUS heeft vandaag eindelijk de Eee Pad MeMO tablet onthuld en wel twee keer. De tablet werd maanden geleden al aangekondigd, destijds nog met een 3D scherm. Niet lang geleden lekte een nieuwe foto van deze 7-inch tablet uit. Nu blijkt dat om een tweede variant van de tablet te gaan. De eerste MeMO krijgt als typenummer 171 mee. De tweede MeMO wordt de 370T genoemd. Die laatste is op dit moment slechts een prototype en zal voorlopig dus nog niet verkocht gaan worden. Het is ook niet duidelijk of MeMO 370T de definitieve naam van de tablet zal zijn.

ASUS Eee Pad MeMO 171

De MeMO 171 heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels in een IPS scherm. Hij is uitgerust met een 1.2 GHz dual-core Qualcomm processor met 1GB RAM. Hij komt met 16 of 32 GB opslagruimte, WiFi, Bluetooth, USB, GPS en twee camera’s. Hij zal draaien op Android 4.0.1. Deze tablet zal geleverd worden met stylus en bluetooth telefoon.

Het is nog niet bekend wanneer deze nieuwe tablet in Nederland verkrijgbaar zal zijn en tegen welke prijs.ASUS Eee Pad MeMO 171

ASUS Eee Pad MeMO 370T

De MeMO 370T is eveneens een 7-inch tablet met momenteel alleen een WiFi versie. Hij draait op de snelle Tegra 3 quad-core processor, waarmee hij op dit moment de eerste quad-core 7-inch tablet is. Hij heeft een camera van 8 megapixels, maar verder zijn er weinig specificaties bekend.

Update 10/01: ASUS heeft tijdens de NVIDIA persconferentie laten weten dat de MeMO 370T een prijskaartje van slechts $ 249,- zal krijgen.
ASUS Eee Pad MeMO 370T

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

1 reactie

Reageer